Κοσμος

Η Χίλαρι είχε ζητήσει από τον Μπιλ Κλίντον να κάνει εξετάσεις HIV

Γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τη ζωή του ζεύγους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
301164-228640.jpg

Η Χίλαρι Κλίντον είχε ζητήσει από τον Μπιλ να κάνει εξετάσεις για HIV, προκειμένου να συνεχίσει να είναι μαζί του μετά τις εξωσυζυγικές τους περιπέτειες αποκαλύπτεται στο βιβλίο «Bill & Hillary: So This Is That Thing Called Love» των Darwin Porter και Danforth Prince.

Σύμφωνα πάντα με το νέο βιβλίο για το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, αναφέρεται πως η τότε πρώτη κυρία απαίτησε από τον σύζυγό της αυτές τις εξετάσεις επειδή εκείνος «λάτρευε το σεξ χωρίς προφυλάξεις». Οι εξετάσεις βγήκαν αρνητικές κι έτσι, η Χίλαρι συνέχισε την κοινή της ζωή με τον Μπιλ.

Μια άλλη πικάντικη λεπτομέρεια που αποκαλύπτεται στο βιβλίο είναι ο πρώην πλανητάρχης είχε ερωτευτεί την Τζάκι Κένεντι Ωνάση και «είχε προσπαθήσει να τη γοητεύσει». «Είχαμε επιδοθεί σχεδόν σε έναν αγώνα πάλης. Ήταν πολύ αμήχανο» λέγεται πως η Τζάκι είχε πει για αυτό στη φίλη της Katharine Graham, πρώην εκδότρια της Washington Post. «Είχα γοητευτεί από το γεγονός πως τον διέγειρα έτσι στην ηλικία μου, αλλά ο Μπιλ ήταν σαν τον Τζακ (Κένεντι) με την έννοια ότι κανένας από τους δύο δεν δεχόταν το “όχι” ως απάντηση. Από εκείνη την ημέρα, προτιμούσα να μην μένω μόνη με τον Μπιλ» είχε προσθέσει η Τζάκι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ