Κοσμος

Υγρός εφιάλτης στο κόκκινο χαλί

Η Solero Σολομού ψάχνει για ομπρέλα, καθώς η θεομηνία χτυπά την Πόλη των Αγγέλων

Ελένη Solero Σoλομού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Είναι τρεις μέρες τώρα από τότε που ξεκίνησε να βρέχει. Το πρώτο σύννεφο βγήκε όταν έστρωναν τα κόκκινα χαλιά για τις Χρυσές Σφαίρες κι από τότε επικρατεί υστερία. Η Μαριάνα έκλαιγε γιατί ήταν η πρώτη φορά που την κάλεσαν σε βραβεία. Η πρώτη φορά από τότε που έγινε αντζέντης - και τώρα θα είναι η πρώτη φορά που θα την δουν on a bad hair day. Δεν έχει ακόμα αρκετούς πελάτες για να πάει με limo.

Ο Jeff αναγκάστηκε να προσλάβει συνεργείο τελευταία στιγμή για να καλύψει με πλαστική οροφή-τσίρκο το Golden Globe pool afterparty του κι αυτό αύξησε το budget κατά 2.000 δολλάρια. Κι ο Todd πήρε άδεια αυτή τη βδομάδα αφού όλα τα meetings του ήταν μεταμφιεσμένα σε παιχνίδια του γκολφ. Είναι αστείο το πόσο τα πάντα έχουν παραλύσει επειδή βρέχει. Οι παρουσιαστές των ειδήσεων μιλάνε για τον καιρό του Λος Άντζελες με τον ίδιο τρόμο που μιλούσαν λίγες μέρες πριν για τον σεισμό στην Αϊτή.

Τα μπαρ είναι άδεια γιατί κανείς δεν ξέρει τι να φορέσει. Τα meetings ακυρώνονται, τα σχολεία κλείνουν κι όσοι μένουν στο Μάλιμπου και την Σάντα Μόνικα έχουν μεταφερθεί σε σπίτια φίλων στο Χόλλυγουντ λες και περιμένουμε τσουνάμι. Ο απολογισμός μέχρι τώρα: υποχώρησε μία οροφή, πλημμύρισαν τρείς μεγάλοι δρόμοι, χτυπήθηκαν δύο αεροπλάνα από κεραυνό αλλά δεν έπαθαν τίποτα φυσικά, η Μαριάνα έπιασε τα μαλλια της κοτσίδα και μερικοί από τους συντελεστές του Entourage δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο πάρτι του HBO.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή η καταστροφή δεν θα αλλάξει το προβλεπόμενο budget βοήθειας για την Αϊτή.

latimesblogs.latimes.com/lanow/2010/01/latest-storm-brings-traffic-nightmare-more-flooding-to-la.html