Κοσμος

Ένας νεκρός από την κόλαση φωτιάς σε αεροπλάνο στο Ντουμπάι (video)

Ντοκουμέντο με τη φυγάδευση των επιβατών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
135015-308199.jpg

Ένας πυροσβέστης σκοτώθηκε στη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς αεροπλάνου στο Ντουμπάι, έπειτα από ανώμαλη προσγείωση, έχασε τη ζωή του, ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Emirates.

Ο διευθύνων σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας, Αχμέντ μπιν Σαΐντ αλ Μακτούμ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι άλλα 10 άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Ο ίδιος είπε ότι το δυστύχημα δεν αποτελεί ζήτημα ασφαλείας, ενώ σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρείας όλοι οι επιβάτες και το πλήρωμα απεγκλωβίστηκαν σώοι.

Υπενθυμίζεται ότι ένα Boeing 777 της αεροπορικής εταιρείας Emirates προερχόμενο με 282 επιβάτες και 18 άτομα πλήρωμα, από την Ινδία, πήρε φωτιά το μεσημέρι της Τετάρτης κι υποχρεώθηκε σε αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Η Emirates είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Μέσης Ανατολής και πετά προς 153 προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο από το διεθνές αεροδρόμιο του Ντουμπάι που έγινε από το 2015 ο μεγαλύτερος κόμβος διεθνών πτήσεων.

ΦΩΤΟ: ΕPA/STR

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ