Κοσμος

Μια μακρυμαλλούσα Ραπουνζέλ βγαλμένη από τη ζωή (εικόνες)

Η Ρωσίδα έχει να πάει κομμωτήριο 13 χρόνια, αλλά στο Instagram κάνουν ουρά

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Ντασίκ Γκουμπάνοβα Φρεκλ από τη Ρωσία είναι μια σύγχρονη Ραπουνζέλ που έχει να πατήσει σε κομμωτήριο τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά στο Instagram οι χρήστες κάνουν ουρά για να θαυμάσουν την κόμη της.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) στις Μάι 4, 2016, 8:18πμ PDT

Η σύγχρονη Ραπουνζέλ έχει περισσότερους από 104.000 φίλους στο Instagram. Ξεκίνησε το εγχείρημα το 2003 και αισθάνεται περήφανη. Σύμφωνα με την Daily Mail, στόχος της είναι τα μαλλιά της να φτάσουν και να ακουμπήσουν τα δάχτυλα των ποδιών της. Έχει ποστάρει περισσότερες από 200 φωτογραφίες στον λογαριασμό της με πόζες των μαλλιών προφίλ, ανφάς κ.ά.

еще 3-4 года и до пяточек дорастут #растиКосаДоПят #ещечутьчуть #Дашик #оченьдлинныеволосы #hairstyles #hair #рапунцель

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) στις Μάι 4, 2016, 6:31πμ PDT

Ισχυρίζεται ότι δεν έχει πρόβλημα ψαλίδας γιατί χρησιμοποιεί λάδι από λιναρόσπορο ως μάσκα περιποίησης μαλλιών. Η κ. Γκουμπάνοβα Φρεκλ δίνει συμβουλές για να αποκτήσει κανείς υγιή και μακριά μαλλιά, ενώ οι φαν προτείνουν να χαρίσει τα μαλλιά της για να γίνουν περούκες για καρκινοπαθείς.

водопад) #длинныеволосы #оченьдлинныеволосы #растиКосаДоПят #рапунцель #Дашик

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) στις Μάι 3, 2016, 11:28μμ PDT

Η Ρωσίδα ισχυρίζεται ότι μάκρος των μαλλιών της δεν την εμποδίζει στην καθημερινή της ζωή. Όπως λέει: «γυμνάζομαι με ευκολία, ιππεύω άλογα χωρίς πρόβλημα και μπορώ να κάνω ακόμα και ελεύθερη πτώση».

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) στις Απρ 24, 2016, 5:09πμ PDT

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Дашик Губанова Веснушка (@dashik_gubanova) στις Απρ 24, 2016, 3:51πμ PDT