- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Τον άντρα που φαίνεται στις κάμερες ασφαλείας να συνοδεύει τον Χάλιντ Ελ Μπακράουι στο μετρό των Βρυξελλών, προτού ο τελευταίος ανατιναχτεί στο σταθμό «Μαλμπέκ», έχει στα χέρια της η βελγική αστυνομία, γράφει σήμερα η εφημερίδα «De Standaard».
Η εφημερίδα λέει ότι η σύλληψη έγινε επειδή κάποιος αστυνομικός τον αναγνώρισε από τις κάμερες ασφαλείας του μετρό.Το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία για τη σύλληψη αυτή.
Ο 27άχρονος Χάλιντ ελ Μπακράουι, που ανατινάχτηκε στο «Μαλμπέκ», ήταν αδελφός του Ιμπραχίμ ελ Μπακράουι, που είχε ανατιναχτεί λίγο νωρίτερα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.
Υπενθυμίζεται ότι από τις επιθέσεις της Τρίτης στις Βρυξέλλες έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 31 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 316.