- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η κεντρώα πρώην υπουργός Εξωτερικών κ. Χίλαρι Κλίντον (φωτογραφία) και ο ακροδεξιός εκατομμυριούχος τηλε-σόουμαν κ. Ντόναλντ Τραμπ κέρδισαν την πλειοψηφία των εκλεκτόρων της Φλόριντας, στις προκριματικές εκλογές για το Δημοκρατικό και το Ρεπουμπλικάνικο χρίσμα αντίστοιχα, χτες Τρίτη.
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, αποσύρθηκε ο κ. Μάρκο Ρούμπιο, υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, που προέρχεται ακριβώς από τη Φλόριντα, αφού ύστερα από το Μίσιγκαν, το Μισισίπι και άλλες πολιτείες, δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την πατρίδα του.
Επιπλέον, οι μετρήσεις δείχνουν ότι ο κ. Τραμπ θα κερδίσει το Οχάιο, το Μιζούρι, τη Βόρεια Καρολίνα και το Ιλινόι, πλησιάζοντας έτσι στην εξασφάλιση του χρίσματος στο κόμμα του. Αντίπαλοί του συνεχίζουν να είναι ο κυβερνήτης του Οχάιο κ. Τζον Κέισικ και ο γερουσιαστής του Τέξας κ. Τεντ Κρουζ.
Από την πλευρά του Δημοκρατικού Κόμματος, την κ. Κλίντον συνεχίζει να «κυνηγάει» ο κ. Μπέρνι Σέντερς, σοσιαλδημοκράτης γερουσιαστής από το Βερμόντ.
Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Μπα΄ρακ Ομπαμα καυτηρίασε τη χυδαιότητα της προεκλογικής εκστρατείας, αναφορά που αφορούσε βέβαια τους Ρεπουμπλικάνους και μόνο, αφού οι Δημοκρατικοί διαγκωνίζονται με ευπρέπεια. Οι προεδρικές εκλογές θα γίνουν το Νοέμβρη.