- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η Marca ψήφισε τους 100 καλύτερους παίκτες της περσινής σεζόν – Οι θέσεις που κατέλαβαν Τζόλης και Παυλίδης
Η πρώτη τριάδα
Η Marca ψήφισε τους 100 καλύτερους παίκτες της περσινής σεζόν – Οι θέσεις που κατέλαβαν Τζόλης και Παυλίδης - Η πρώτη τριάδα
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απονομή της Χρυσής Μπάλας, που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (26/10) στο Λονδίνο. Στη διεκδίκηση του βραβείου για τη σεζόν 2025-26 ξεχωρίζουν ο Χάρι Κέιν και ο Λαμίν Γιαμάλ, θεωρούμενοι τα δύο μεγάλα φαβορί.
Η ισπανική Marca πραγματοποίησε τη δική της ψηφοφορία, αναδεικνύοντας πρώτο τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου και αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Λαμίν Γιαμάλ, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Κιλιάν Εμπαπέ.
Ελληνικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάταξη των 100 ποδοσφαιριστών, καθώς συμπεριλαμβάνονται δύο διεθνείς, o Χρήστος Τζόλης και ο Βαγγέλης Παυλίδης.