Αθλητισμος

Γιαννακόπουλος: «Δεν γίνεται να υπάρχουν προπονητές, παίκτες, παράγοντες που χειροδικούν και δεν τους ακουμπάει κανένας»

Με αφορμή περιστατικό που συνέβη κατά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπολόνια με τον Γιώργο Μπαρτζώκα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιαννακόπουλος: «Δεν γίνεται να υπάρχουν προπονητές, παίκτες, παράγοντες που χειροδικούν και δεν τους ακουμπάει κανένας»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε με νέα τοποθέτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο, κατά την άποψή του, αντιμετωπίζονται από τη EuroLeague διαφορετικά περιστατικά που αφορούν παράγοντες, παίκτες και προπονητές.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη νέα ανάρτηση του: «Ως μέτοχος αυτής της λίγκας, ως ιδιοκτήτης ομάδας. Όταν βλέπω τέτοιες ενέργειες, δηλαδή ανθρώπους να δυσφημούνε το προϊόν, στο οποίο έχεις κάνει τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια καλή δουλειά η EuroLeague, να έχει ανέβει η αξία της, το ένα το άλλο.

»Όταν αυτά μένουν στο ατιμώρητο, σε αντίθεση με τους παράγοντες, βάζω και τον εαυτό μου μέσα».

Διαβάστε περισσότερα στο Debut.gr