Αθλητισμος

Super League: Σέντρα για την τρίτη αγωνιστική σε Βόλο και Allwyn Arena

ΑΕΚ - Άρης και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα, εκτός έδρας ο Ολυμπιακός

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η 3η αγωνιστική της Super League περιλαμβάνει μεγάλα παιχνίδια: ΑΕΚ-Άρης, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός στον Βόλο - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη στην 3η αγωνιστική της Super League, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Στο Πανθεσσαλικό πηγαίνει ο Ολυμπιακός.

Έχοντας γνωρίσει την πρώτη απώλεια βαθμών (1-1 με την Κηφισιά στο 90’+7’) κι έχοντας μπροστά την πρεμιέρα της στη League Phase του UEFA Champions League – με αντίπαλο τη ΛΑΣΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια την Τρίτη (8/9, 19:45) – η ΑΕΚ περιμένει τον Άρη στην «Allwyn Arena», με τους Θεσσαλονικείς να έχουν πραγματοποιήσει ελπιδοφόρο ξεκίνημα, μαζεύοντας ήδη έξι βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός, μετά το απόλυτο ξεκίνημά του στη Super League και το άνετο πέρασμά του από το AEL FC Arena για το Κύπελλο (4-0 την ΑΕΛ) ταξιδεύει σχεδόν 67 χιλιόμετρα μακρύτερα, για να παίξει με τον Βόλο.

Οι Θεσσαλοί ακόμη να πανηγυρίσουν «τρίποντο» ενώ μεσοβδόμαδα έμειναν στο 2-2 με την Καλαμάτα για το Κύπελλο.
Μετά από έναν πετυχημένο Αύγουστο, στον οποίο εξασφάλισε την παρουσία στη League Phase του UEFA Conference League, ο Παναθηναϊκός ανέβασε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθησή του με τις μεταγραφές των τελευταίων ημερών.

Διαβάστε περισσότερα στο debut.gr