- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- VOICE RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ο αθλητικός διευθυντής της Ντόρτμουντ για τον τραυματισμό του Κωνσταντέλια: «Φοβόμαστε για τον χιαστό»
Έντονη η ανησυχία
Έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις της Ντόρτμουντ για την κατάσταση του Γιάννη Κωνσταντέλια, με το ακριβές μέγεθος του προβλήματος να αναμένεται να αποσαφηνιστεί μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις
Έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις της Ντόρτμουντ για την κατάσταση του Γιάννη Κωνσταντέλια, με το ακριβές μέγεθος του προβλήματος να αναμένεται να αποσαφηνιστεί μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί άμεσα ο διεθνής Έλληνας μεσοεπιθετικός.
Ο Κωνσταντέλιας τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της Ντόρτμουντ στη Bundesliga, όπου η γερμανική ομάδα επικράτησε με 2-0 του Αμβούργου στην έδρα της. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο αθλητικός διευθυντής των Βεστφαλών, Όλε Μπουκ, μίλησε στο Sky Sports και δεν έκρυψε την ανησυχία του για την κατάσταση του 23χρονου ποδοσφαιριστή.
«Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί σε αυτή τη φάση, όμως δεν μπορούμε να κρύψουμε ότι υπάρχει φόβος για έναν σοβαρό τραυματισμό. Οι εξετάσεις θα ξεκινήσουν άμεσα. Όλοι ευχόμαστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά νέα, αλλά είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία».
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να έχει επηρεαστεί ο χιαστός του Κωνσταντέλια, ο Μπουκ παραδέχθηκε πως αυτό το ενδεχόμενο αποτελεί επίσης πηγή προβληματισμού, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η ανησυχία υπάρχει».
Διαβάστε τη συνέχεια στο debut.gr