Αθλητισμος

Σοκ με Φουρλάνι στο Ευρωπαϊκό Στίβου – Τραυματίστηκε και αποχώρησε με καροτσάκι

Ο αντίπαλος του Τεντόγλου προσγειώθηκε άσχημα στην άμμο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σοκ με Φουρλάνι στο Ευρωπαϊκό Στίβου – Τραυματίστηκε και αποχώρησε με καροτσάκι

Με άδοξο τρόπο ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Ματία Φουρλάνι στη Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, καθώς ο Ιταλός πρωταθλητής αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του.

Ο Φουρλάνι πήρε κανονικά τη φόρα του και εκτέλεσε το άλμα του, το οποίο αρχικά έδειχνε να εξελίσσεται χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο, τη στιγμή της προσγείωσης φάνηκε πως κάτι δεν πήγε καλά.

Ο Ιταλός άλτης έδειξε αμέσως να πονάει στο πόδι και, παρότι αρχικά σηκώθηκε, δεν μπόρεσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά στο έδαφος.

Το ιατρικό επιτελείο έσπευσε άμεσα στο πλευρό του για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Η κατάστασή του δεν του επέτρεψε να πραγματοποιήσει άλλη προσπάθεια και έτσι αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη συνέχεια του προκριματικού.

Διαβάστε περισσότερα στο Debut.gr