Αθλητισμος

ΝΒΑ: Ο εκφωνητής των Σπερς φέρεται να έχει σχέση με την αδελφή παίκτη της ομάδας

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκτός Σπερς ο εκφωνητής μετά τις αναρτήσεις για σχέση με την αδελφή του Λίντι Γουότερς Γ΄

Ο Τζέικομπ Τόμπι δεν θα συνεχίσει ως εκφωνητής αγώνων των Σαν Αντόνιο Σπερς ομάδας του NBA, μετά τον σάλο που προκάλεσαν αναρτήσεις στον λογαριασμό του στο Instagram, οι οποίες τον κατηγορούσαν για απιστία.

Σύμφωνα με το Front Office Sports, ο Τόμπι αποχώρησε από τη θέση του έπειτα από δημοσιεύσεις που εμφανίστηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό και ανέφεραν ότι διατηρούσε σχέση με τη Λόρεν Γουότερς, αδελφή του γκαρντ της ομάδας του NBA, Λίντι Γουότερς Γ΄.

Σε μία από τις αναρτήσεις αναγραφόταν: «Αυτή είναι η σύντροφός μου εδώ και έξι χρόνια. Την απάτησα με τη Λόρεν Γουότερς. Συνεχίστε να με ακολουθείτε μόνο αν πιστεύετε ότι είμαι καλός άνθρωπος, γιατί δεν είμαι».

Ακολούθησε δεύτερη ανάρτηση με φωτογραφίες που φέρονται να δείχνουν τον Τόμπι και τη Λόρεν Γουότερς να φιλιούνται, συνοδευόμενες από τη λεζάντα: «Εγώ και το νέο κορίτσι».

Χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εκτίμησαν ότι οι αναρτήσεις έγιναν από τη σύντροφό του, η οποία πιθανότατα είχε πρόσβαση στον λογαριασμό του. Λίγο αργότερα, τα προφίλ του στα social media έγιναν ιδιωτικά.

Ο Τόμπι είχε ανακοινώσει μόλις τον Ιούνιο ότι υπέγραψε πολυετή επέκταση της συνεργασίας του με τους Σπερς. Πριν ενταχθεί στον οργανισμό του Σαν Αντόνιο, είχε εργαστεί ως εκφωνητής σε δίκτυα όπως το Fox Sports και το Pac-12 Network, ενώ είχε ερμηνεύσει και τον εθνικό ύμνο πριν από αγώνες της ομάδας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον ίδιο ή από τους Σπερς για το περιστατικό.

Πηγή: NY Post