- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Αθλητισμος
Fly Athens 2026: Έμεινε χαμηλά και πήρε την τρίτη θέση ο Καραλής, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο
Το επίπεδο του αγώνα ήταν ιδιαίτερα υψηλό, θυμίζοντας διοργάνωση Diamond League
Newsroom
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές μίτινγκ «Fly Athens» καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, καθώς το καλύτερο άλμα του ήταν στα 5,81 μέτρ
Ο Εμμανουήλ Καραλής ολοκλήρωσε την παρουσία του στο διεθνές μίτινγκ «Fly Athens» καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, καθώς το καλύτερο άλμα του ήταν στα 5,81 μέτρα.
Η διοργάνωση, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Παναθηναϊκό Στάδιο με πρωτοβουλία του ίδιου του Έλληνα πρωταθλητή, συγκέντρωσε πλήθος φιλάθλων και σημαντικές προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού. Ανάμεσα σε όσους παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα βρέθηκαν ο θρυλικός Σεργκέι Μπούμπκα, καθώς και οι Λευτέρης Πετρούνιας και Βασιλική Μιλλούση.
Το επίπεδο του αγώνα ήταν ιδιαίτερα υψηλό, θυμίζοντας διοργάνωση Diamond League, αφού επτά αθλητές κατάφεραν να ξεπεράσουν τα 5,81 μέτρα, σε έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό τελικό.