Αθλητισμος

Wimbledon: «Βόμβα» στο Λονδίνο ο αποκλεισμός των Ριμπάκινα και Σβιάτεκ στον 3ο γύρο

Ήταν δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στον 3ο γύρο ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Wimbledon δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, οι Έλενα Ριμπάκινα και Ίγκα Σβιάτεκ. 

Στον 3ο γύρο ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο Wimbledon δύο από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, οι Έλενα Ριμπάκινα και Ίγκα Σβιάτεκ.

Πρώτα χρονικά αποκλείστηκε η Καζάκα, Νο2 στην παγκόσμια κατάταξη, Έλενα Ριμπάκινα, γνωρίζοντας την ήττα από τη Βελγίδα (Νο27), Ελίζε Μέρτενς με 7-6(4), 6-1.
Και λίγο μετά την ήττα της Μαρίας Σάκκαρη, με 6-1, 6-2 από την Νο 17 στην παγκόσμια κατάταξη Τζάσμιν Παολίνι, ήρθε η δεύτερη «βόμβα» με τον αποκλεισμό της Ίγκα Σβιάτεκ.
Η Φιλιππινέζα Αλεξάνδρα Εάλα έκανε την… έπληξη, νικώντας με 7-6 (9), 6-2 την Πολωνή σούπερ σταρ του τένις γυναικών και κάτοχο του τίτλου του Wimbledon πέρυσι, Ίγκα Σβιάτεκ.

Διαβάστε περισσότερα στο Debut.gr