- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάγος από την Γκάνα ισχυρίζεται ότι «απελευθέρωσε» τον Χάρι Κέιν από τα μάγια του
Μία από τις πιο παράξενες ιστορίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Από τα μάγια στην... απελευθέρωση: Η απίθανη ιστορία του Χάρι Κέιν στο Μουντιάλ
Μία από τις πιο παράξενες ιστορίες του Παγκοσμίου Κυπέλλου εκτυλίχθηκε μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ ανάμεσα στην Αγγλία και την Γκάνα, με πρωταγωνιστή έναν αυτοαποκαλούμενο μάγο από την αφρικανική χώρα.
Ο Νάνα Κουάκου Μπόνσαμ, γνωστός στην Γκάνα ως παραδοσιακός θεραπευτής, είχε δηλώσει πριν από την αναμέτρηση ότι θα κάνει ξόρκι προκειμένου να εμποδίσει τον αρχηγό της Αγγλίας, Χάρι Κέιν, να σκοράρει.
Μετά το τελικό 0-0 στο Κάνσας Σίτι, ο Μπόνσαμ επανήλθε μέσω βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας ότι πλέον «απελευθερώνει» τον επιθετικό της Αγγλίας.
«Τώρα θα απελευθερώσω τον Χάρι Κέιν ώστε στο επόμενο παιχνίδι του να μπορέσει να σκοράρει. Χάρι, θα έρθω να σε επισκεφθώ. Μην παρεξηγηθείς. Είμαστε φίλοι», είπε χαρακτηριστικά.
Ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου είχε πετύχει δύο γκολ στη νίκη της Αγγλίας με 4-2 επί της Κροατίας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, ωστόσο απέναντι στην Γκάνα δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
Μάλιστα, η μεγαλύτερη ευκαιρία του ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του και να εξασφαλίσει πρόωρα την πρόκριση στα νοκ άουτ.
Ο ίδιος ο Κέιν, πάντως, δεν έδειξε να επηρεάζεται από τη χαμένη ευκαιρία.
«Περίμενα μια τέτοια φάση να έρθει προς το μέρος μου. Ήρθε, αλλά δεν κατάφερα να περάσω σωστά πάνω από την μπάλα. Είμαι αρκετά χρόνια επιθετικός για να ξέρω ότι δεν καταλήγουν όλες οι ευκαιρίες στα δίχτυα», δήλωσε μετά τον αγώνα.
🇬🇭“I am the most powerful spiritualist in the world. I am now going to release Harry Kane so that he can score in England’s next match.”
— we love ghana (@weloveghana042) June 24, 2026
— Nana Kwaku Bonsam said as he claimed to have spiritually tied England captain Harry Kane before now “releasing” him. pic.twitter.com/YYO1fTZ6mt
Είτε πρόκειται για σύμπτωση είτε όχι, ο Νάνα Κουάκου Μπόνσαμ φρόντισε να προσθέσει μία ακόμη δόση ποδοσφαιρικού φολκλόρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Πηγή: Reuters
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έντονο το ελληνικό στοιχείο στην αναμέτρηση
Με εξαιρετικές εμφανίσεις έκλεισε ιδανικά την φετινή σεζόν
Συγκινητικές στιγμές στην Allwyn Arena στο φιλικό με την Athens Kallithea
Μεσίστιες οι σημαίες στην περιοχή - Η ανακοίνωση της πρώτης και αγαπημένης ομάδας του Μέσι
Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ συστήθηκε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο στο κοινό της νέας του ομάδας
Να αγωνιστεί το πρωτάθλημα γυναικών του NBA ζήτησε ο παλαίμαχος Τούρκος σέντερ
Αναμένεται επίσημη ενημέρωση από την οικογένεια
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής κάλυψε εξ ολοκλήρου το εναπομείναν ποσό για την επέμβαση του παιδιού που μάχεται με τον καρκίνο
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε πληρώνοντας τα πολλά αβίαστα λάθη και το κακό σερβίς
Η κόρη του Κώστα Μπακογιάννη πέτυχε για 10η φορά μέσα στο 2026 πανελλήνιο ρεκόρ και προκρίθηκε στον ημιτελικό
Νέες λεπτομέρειες από τον φυσικοθεραπευτή του Αργεντίνου θρύλου για την επιδείνωση της υγείας του
Τα νέα δεδομένα για την ενεργειακή αναβάθμιση του
Σε νέο κεφάλαιο περνά η δικαστική αντιπαράθεση του Σλοβένου σούπερ σταρ των Λέικερς
Νέα δεδομένα προκύπτουν για την ενεργειακή αναβάθμιση του
Έχει «κυκλώσει» πράγματι το όνομά του;
Παρέα με Γάλλους συμπαίκτες του
Με ένα σπουδαίο άλμα στα 6,44 μ.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.