- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Σακίρα, Μαντόνα και BTS στο πρώτο σόου ημιχρόνου σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου
Η FIFA ανακοινώνει υπερθέαμα τύπου Super Bowl στο Μουντιάλ 2026, υπό την επιμέλεια του Κρις Μάρτιν
Μουντιάλ 2026: Σακίρα, Μαντόνα και BTS θα εμφανιστούν στο πρώτο half-time show τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε ένα υπερθέαμα που επιμελείται ο Κρις Μάρτιν.
Η Σακίρα, η Μαντόνα και οι σούπερ σταρ της K-pop, BTS, θα είναι οι πρωταγωνιστές ενός σόου ημιχρόνου στα πρότυπα του Super Bowl, στον τελικό του Μουντιάλ στις 19 Ιουλίου 2026 στο στάδιο MetLife του Νιου Τζέρσεϊ, όπως ανακοίνωσε η FIFA την Πέμπτη.
Ο Κρις Μάρτιν των Coldplay έχει αναλάβει την επιμέλεια της παράστασης, η οποία αποτελεί πρωτοπορία για τελικό Μουντιάλ, αν και έχουν εκφραστεί ανησυχίες για τη διάρκεια της ανάπαυλας του αγώνα.
Το μεγαλύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο όλων των εποχών, με τη συμμετοχή 48 ομάδων, ξεκινά στις 11 Ιουνίου σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό.
Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, δήλωσε στο Instagram: «Αυτή θα είναι μια ιστορική στιγμή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ένα σόου αντάξιο του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος στον κόσμο». Η κίνηση αυτή ακολουθεί το παράδειγμα του τελικού του Copa America 2024, όπου η Σακίρα εμφανίστηκε στο ημίχρονο.
Η φαντασμαγορική αυτή εκδήλωση θα στηρίξει το Global Citizen Education Fund της FIFA, μια πρωτοβουλία που στοχεύει στη συγκέντρωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για παιδιά σε όλο τον κόσμο.
Το νέο τραγούδι της Σακίρα για το Μουντιάλ 2026
Η Σακίρα αποκάλυψε ήδη ένα δείγμα από το νέο επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης με τίτλο Dai Dai. Στο σχετικό βίντεο, η τραγουδίστρια εμφανίζεται στο θρυλικό στάδιο Μαρακανά της Βραζιλίας κρατώντας την Trionda, την επίσημη μπάλα του Μουντιάλ 2026. Το τραγούδι, σε παραγωγή του Νιγηριανού καλλιτέχνη Burna Boy, κυκλοφορεί επίσημα την Πέμπτη.
Η Σακίρα διατηρεί μακρά παράδοση με τον θεσμό, έχοντας ερμηνεύσει τον ύμνο «Waka Waka» το 2010 και έχοντας εμφανιστεί στους τελικούς του 2006 και του 2014.