Αθλητισμος

Ρεάλ και Γιουβέντους στους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ

Αύριο η κλήρωση των ημιτελικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
94882-190641.jpg

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους σφράγισαν εχθές τα δύο τελευταία εισιτήρια που οδηγούν στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα ζευγάρια της τετράδας θα προκύψουν από την κλήρωση που θα διενεργηθεί αύριο.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο Ρονάλντο και η παρέα του είχαν μπλοκαριστεί για το μεγαλύτερο διάστημα της ρεβάνς, εξαιτίας της άμυνας της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μάλιστα, καθώς η «κλεψύδρα» άδειαζε, αυξάνονταν οι πιθανότητες να οδηγηθούν οι δύο ομάδες σε παράταση, αφού το πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο χωρίς σκορ. Ωστόσο, η αποβολή του Αρντά Τουράν στο 76’ με δεύτερη κίτρινη έδωσε το δυνατότητα στη Ρεάλ να αυξήσει την πίεση και να φθάσει στη νίκη με 1-0, χάρη στο «χρυσό» γκολ του Ερνάντεζ στο 88’.

ΡΕAΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Κοεντράο (91’ Αρμπελόα), Χάμες Ροντρίγκεζ, Πέπε, Κροος, Ισκο (93’ Ιγιαραμέντι), Ερνάντεζ (92’ Χεσέ), Ρονάλντο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Ομπλακ, Χουανφράν, Μιράντα, Γοδίν, Γκάμεθ, Αρντά Τουράν, Τιάγκο (86’ Χιμένεθ), Κόκε, Σαούλ (46’ Γκάμπι), Μάντζουκιτς, Γκρίζμαν (65’ Ραούλ Γκαρσία).

image

photo © EPA/JUANJO MARTIN

Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό ήταν ανώτερη της Γιουβέντους. Ωστόσο, αν και κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια, δεν κατάφερε να «βραχυκυκλώσει» την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της «μεγάλης κυρίας» και έτσι ο αγώνας έληξε 0-0. Χάρη στη νίκη της με 1-0 στο Τορίνο, η ομάδα του ιταλικού Βορρά προκρίθηκε στον ημιτελικό για πρώτη φορά μετά το 2003.

ΜΟΝΑΚΟ: Σούμπασιτς, Ράτζι, Αμπντενούρ, Κουρζαβά, Φαμπίνιο, Τουλαλάν (46’ Μπερμπάντοφ), Ζοάο Μουτίνιο, Κοντογκμπιά, Καράσκο (87’ Καρβάλιο), Σίλβα, Μαρσιάλ (76’ Ζερμέν).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Εβρά (90’ Παντοΐν), Πίρλο, Μαρκίζιο, Βιδάλ (77’ Περέιρα), Τέβες, Μοράτα (69’ Γιορέντινα).

image

 photo © EPA/GUILLAUME HORCAJUELO

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ