- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η πρώην σύντροφος του Νορβηγού Ολυμπιονίκη απαντά στη δημόσια συγγνώμη του για την απιστία
Η εξομολόγηση του Λέγκρεϊντ μετά την κατάκτηση μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και οι αντιδράσεις
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η πρώην σύντροφος του Στούρλα Χολμ Λέγκρεϊντ απαντά για τη δημόσια δήλωση απιστίας του Νορβηγού Ολυμπιονίκη
Η πρώην σύντροφος του Νορβηγού Ολυμπιονίκη στο δίαθλο, Στούρλα Χολμ Λέγκρεϊντ, απάντησε στη δημόσια συγγνώμη του αθλητή για την εξωσυζυγική του σχέση, δηλώνοντας πως «είναι δύσκολο να συγχωρήσω» όσα συνέβησαν, σε μια στιγμή που οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
Ο Λέγκρεϊντ έκανε την απρόσμενη εξομολόγηση αμέσως μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 20 χλμ. ατομικό στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.
Μιλώντας στους δημοσιογράφους, περιέγραψε την τελευταία εβδομάδα ως «τη δυσκολότερη της ζωής μου», αποκαλύπτοντας ότι «τρεις μήνες πριν έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου και την απάτησα». Όπως είπε, είχε γνωρίσει «την αγάπη της ζωής του» πριν από έξι μήνες και μόλις πρόσφατα της ομολόγησε την απιστία.
Η γυναίκα, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, απάντησε μέσω της νορβηγικής εφημερίδας VG: «Είναι δύσκολο να συγχωρήσω, ακόμη και μετά από μια τόσο δημόσια δήλωση αγάπης. Δεν ζήτησα ποτέ να βρεθώ σε αυτή τη θέση και είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε μιλήσει και γνωρίζει πώς νιώθω».
Ο Λέγκρεϊντ θεωρείται ένας από τους κορυφαίους αθλητές του αθλήματος, με χρυσό στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου και 14 μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Ωστόσο, η δημόσια εξομολόγησή του επισκίασε τις αθλητικές του επιτυχίες.
Η πρώην σύντροφός του ευχαρίστησε την οικογένεια και τους φίλους της «που με αγκάλιασαν και με στήριξαν», αλλά και όσους της συμπαραστάθηκαν χωρίς να γνωρίζουν την ταυτότητά της.
Παράλληλα, υπενθύμισε ότι η ημέρα ανήκε στη μνήμη του Σίβερτ Γκούτορμ Μπάκεν, του Νορβηγού βιαθλητή που πέθανε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Συγκινήθηκε, όπως είπε, βλέποντας τον νικητή του αγώνα, Γιοχάν-Όλαβ Μποτν, να αφιερώνει τη νίκη του στον αδικοχαμένο συναθλητή.
Ο Λέγκρεϊντ δέχτηκε κριτική για το timing της εξομολόγησης και αργότερα ζήτησε συγγνώμη: «Λυπάμαι ειλικρινά που αποκάλυψα αυτή την προσωπική ιστορία σε μια τόσο χαρούμενη μέρα για το νορβηγικό δίαθλο. Δεν ήμουν ο εαυτός μου». Ζήτησε συγγνώμη τόσο από τον Μποτν, «που άξιζε όλη την προσοχή», όσο και από την πρώην σύντροφό του, η οποία βρέθηκε άθελά της στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
Ο αθλητής ξεκαθάρισε ότι δεν θα κάνει άλλες δηλώσεις και θέλει να επικεντρωθεί στους Ολυμπιακούς.
(Με πληροφορίες Guardian)