Αθλητισμος

Eurobasket 2007: Όταν ο Χόλντεν «πάγωσε» την Ισπανία

Όσα χρόνια κι αν περάσουν κανείς δεν θα ξεχάσει το καλάθι του Χόλντεν που έκανε 15.000 Ισπανούς φιλάθλους να «παγώσουν» μέσα στο «Παλάθιος Ντε Λος Ντεπόρτες».

Debut
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Eurobasket 2007: Όταν ο Χόλντεν «πάγωσε» την Ισπανία - Όσα χρόνια κι αν περάσουν κανείς δεν θα ξεχάσει το καλάθι του Χόλντεν που έκανε 15.000 Ισπανούς φιλάθλους να «παγώσουν» μέσα στο «Παλάθιος Ντε Λος Ντεπόρτες».

Μία στιγμή, ένα καλάθι και ξαφνικά ησυχία. Θα μπορούσαμε να πούμε και «βουβαμάρα». Δεν είναι μικρό πράγμα να κάνεις 15.000 Ισπανούς φιλάθλους να «παγώσουν» μέσα στο «Παλάθιος Ντε Λος Ντεπόρτες» της Μαδρίτης. Με καλάθι του Τζέι Αρ Χόλντεν, δύο δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, η Ρωσία νίκησε 60-59 την Ισπανία στον τελικό του Eurobasket και κατέκτησε την κορυφής της Ευρώπης! Οι Ρώσοι ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου, έπειτα από 22 χρόνια (ως Σοβιετική Ενωση τότε).