- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Kολύμβηση: 12χρονος Κινέζος κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο ανδρών
Στα 4x200μ ελεύθερο
Kολύμβηση: 12χρονος Κινέζος κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο ανδρών
Ο 12χρονος Yu Zidi από την Κίνα κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο στην σκυταλοδρομία στους παγκόσμιους πρωταθλήματα κολύμβησης
Η Yu Zidi κερδίζει το χάλκινο μετάλλιο στα 4x200μ ελεύθερο.
Ο Yu κέρδισε το μετάλλιο στους προκριματικούς της κινεζικής ομάδας σκυταλοδρομίας 4x200 μέτρων ελεύθερο κολύμβησης. Δεν κολύμπησε στον τελικό την Πέμπτη – η Κίνα κατέλαβε την τρίτη θέση πίσω από την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες – αλλά κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο ως μέλος της ομάδας.
Ήταν κοντά στο να κερδίσει ατομικό μετάλλιο, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση τόσο στα 200 μέτρα πεταλούδα όσο και στα 200 μέτρα μεικτή ατομική. Έχει ακόμα να κολυμπήσει στα 400 μέτρα μεικτό ατομικό.
Ο Μπρεντ Νοβίτσκι, εκτελεστικός διευθυντής της World Aquatics, δήλωσε ότι ο διοικητικός φορέας θα επανεξετάσει τους κανόνες σχετικά με το όριο ηλικίας. Το όριο είναι σήμερα 14 ετών, αλλά οι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αν ξεπεράσουν ένα αυστηρό χρονικό όριο.
«Δεν πίστευα ότι θα έκανα αυτή τη συζήτηση, αλλά τώρα νομίζω ότι πρέπει να ξανασκεφτούμε αν αυτό είναι σωστό», δήλωσε αυτή την εβδομάδα στη Σιγκαπούρη. «Είναι πραγματικά ο σωστός τρόπος να προχωρήσουμε και πρέπει να κάνουμε άλλα πράγματα; Να θέσουμε άλλα όρια; Να το επιτρέψουμε υπό ορισμένες προϋποθέσεις; Δεν ξέρω την απάντηση».
Χαρακτήρισε τον Yu «υπέροχο». Είπε επίσης ότι οι αξιωματούχοι πρέπει να είναι «προσεκτικοί» σχετικά με το ζήτημα της ηλικίας.
Πηγή: Guardian
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι εκδρομές, οι φιλίες και οι δράσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα του Arsenal Thessaloniki Supporters Club
Την… υπογραφή του στο ματς για τους «κιτρινόμαυρους» έβαλε ο Ματ Μόργκαν
Eίναι αρκετά πιθανό να μείνει εκτός δράσης για λόγους ξεκούρασης
Το σημερινό αποτέλεσμα αφήνει στεναχωρημένο και τον Βόλο
Οι δύο ομάδες μένουν στο 0 - 0
Bρέθηκε στο έδαφος δείχνοντας να πονάει πολύ
Οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στην αγγλική πρωτεύουσα μετά την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ
Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις
Η Άνοδος, η Σύγκρουση και ο Μύθος του Γιώργου Βαρδινογιάννη
Ο σπουδαίος επιθετικός του «τριφυλλιού» αποχαιρέτησε τον «Καπετάνιο»
Η ανάρτηση και η αναφορά στον Γκέμπελς
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ απολογήθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για το σχόλιο που έκανε σε διαδικτυακή εκπομπή
Τι προβλέπει για τις ομάδες
Το αίτημα στη Super League
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Προσπάθησε αλλά λύγισε η Ελληνίδα τενίστρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.