- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Ξιφασκία: Χρυσό μετάλλιο για την Δέσποινα Γεωργιάδου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Αιγύπτου
Η Ελληνίδα αθλήτρια νίκησε τη Γαλλίδα Σάρα Νούτσα με 15-14
Η αθλήτρια ξιφασκίας του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε την Γαλλίδα, Σάρα Νούτσα, στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου
Μεγάλη επιτυχία για την ελληνική ξιφασκία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο σπάθης γυναικών. Η διοργάνωση που διεξάγεται στο Κάιρο, βρήκε την Δέσποινα Γεωργιάδου να κατακτά το χρυσό μετάλλιο, με σπουδαία εμφάνιση και ανατροπή στον μεγάλο τελικό.
Η αθλήτρια ξιφασκίας του Παναθηναϊκού αντιμετώπισε την Γαλλίδα, Σάρα Νούτσα, στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου. Η Γεωργιάδου «λύγισε» το Νο.8 της κατάταξης με 15-14 και μετά από σπουδαία ανατροπή στον τελικό.
Αρχικά βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως δεν έχασε την ψυχραιμία της. Αντεπιτέθηκε και ισοφάρισε σε 14-14 στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού. Κατορθώνοντας να πάρει το κρίσιμο χτύπημα στο τέλος για το 15-14 και το χρυσό μετάλλιο.