Αθλητισμος

Ντόντσιτς: Ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο στη στεφάνη έπειτα από άστοχο σουτ

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ντόντσιτς: Ύψωσε το μεσαίο δάκτυλο στη στεφάνη έπειτα από άστοχο σουτ - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Οι Λέικερς για ένα ακόμα παιχνίδι αγωνίστηκαν χωρίς τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, με τον Λούκα Ντόντσιτς να κάνει τα πάντα για να δώσει την νίκη στην ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Λος Άντζελες επικράτησε με 125-109 κόντρα στο Σαν Αντόνιο και παρέμεινε σε τροχιά τετράδας, κυνηγώντας την τρίτη και την δεύτερη θέση, οι οποίες είναι προς το παρόν στους Νάγκετς και στους Ρόκετς αντίστοιχα. Ο Λούκα Ντόντσιτς πέτυχε 21 πόντους και ήταν σχεδόν “τριπλός”, καθώς είχε εννέα ριμπάουντ και 14 ασίστ.

Αυτό που έμεινε όμως ήταν ένα άκρως ιδιαίτερο περιστατικό αφού ο νέος «εχθρός» του Λούκα Ντόντσιτς έγινε η στεφάνη. Όλα συνέβησαν στην πρώτη περίοδο του αγώνα, όταν ο Ντόντσιτς ξεκίνησε ένα μπάσιμο και κέρδισε φάουλ στην προσπάθειά του για σουτ. Μάλιστα, αρχικά η μπάλα φαινόταν να καταλήγει στο καλάθι, όμως την τελευταία στιγμή βρέθηκε έξω από αυτό.

Δείτε το βίντεο στο Debut.gr