Αθλητισμος

Καραλής: Είχα πολύ μάτι και μου γλιστρούσε το ακόντιο

Τι δήλωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Εμμανουήλ Καραλής: Τι δήλωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης μετά το χρυσό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου

Ο Εμμανουήλ Καραλής χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο (και μοναδικό) μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στο Άλπεντοορν της Ολλανδίας.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του επί κοντώ μοιράστηκε το χρυσό μετάλλιο με τον Ολλανδό Μένο Φλοον, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα 5,90 μέτρα και είχαν τις ίδιες προσπάθειες, με αποτέλεσμα να ανέβουν στο υψηλότερο σκαλί του πόντιουμ.

Η απουσία του παγκόσμιου ρέκορντμαν Μόντο Ντουπλάντις ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για τους καλύτερους επικοντιστές της Ευρώπης που βρέθηκαν στο Άπελντοορν και την εκμεταλλεύτηκαν.

Ο Καραλής απέδειξε γι΄ άλλη μια φορά σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου και σε μια μεγάλη διοργάνωση ότι το μέλλον του ανήκει. Ένα μέλλον που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αφού το 2025 ξεκίνησε με έξι συνεχή πανελλήνια ρεκόρ και συνεχίστηκε με την κατάκτηση της ευρωπαϊκής κορυφής.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Καραλή στο Debut.gr