Αθλητισμος

Αφαιρούνται κι άλλοι 4 βαθμοί από τον ΟΦΗ

Στο –10 οι Κρητικοί, 99% υποβιβάζονται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
86681-174698.jpg

Την αφαίρεση 4 βαθμών από τον ΟΦΗ και το μη ορισμό του ματς με τον Ατρόμητο αποφάσισε σήμερα Πέμπτη η Σούπερ Λίγκα, εξαιτίας του χρέους της κρητικής ομάδας σε δυο ποδοσφαιριστές.

Λεπτομερέστερα, η απόφαση πάρθηκε «δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ», γιατί «προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίσθηκαν με τις υπ΄ αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ».

Εξάλλου, η Σούπερ Λίγκα προειδοποίησε ότι αν οι δύο ποδοσφαιριστές δεν πληρωθούν, τότε τα ματς του ΟΦΗ θα συνεχίσουν να μην ορίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι από την κρητική ομάδα έχουν ήδη αφαιρεθεί 6 βαθμοί για οφειλές σε άλλο ποδοσφαιριστή, επομένως τώρα βρίσκεται στο –10, δηλαδή στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Έχοντας τεράστιο οικονομικό άνοιγμα και εγκαταλειμμένος από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του, ο ΟΦΗ θεωρείται πρακτικά υποβιβασμένος.

Σε ανάλογη θέση βρίσκεται ήδη η Νίκη Βόλου.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ