Αγχωτική νίκη για την Εθνική ανδρών μπάσκετ επί του Πουέρτο Ρίκο (67-65) πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Η Εθνική αγωνίστηκε στο φιλικό χωρίς τους Νικ Καλάθη, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Γιαννούλη Λαρεντζάκη
Εθνική ανδρών μπάσκετ: Νίκησε το Πουέρτο Ρίκο σε φιλικό αγώνα- Η Εθνική αγωνίστηκε χωρίς τους Νικ Καλάθη, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Γιαννούλη Λαρεντζάκη
Αγχωτικό αλλά νικηφόρο ήταν το τελευταίο φιλικό επί ελληνικού εδάφους για την Εθνική Ανδρών, πριν τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε στο... νήμα και με ανατροπή του Πουέρτο Ρίκο και με το τελικό 67-65 αποζημίωσε τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό της Πυλαίας για να απολαύσει τη «γαλανόλευκη».
Η Εθνική ανδρών μπάσκετ ήταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά η προσήλωση που επέδειξε στην τέταρτη περίοδο έφερε την ανατροπή με καλάθι του Παπανικολάου στα 39:45΄ πριν από τη λήξη (66-65) και τελικά τη νίκη με 67-65, που διαμορφώθηκε με 1/2 βολές του Παπαγιάννη. Στον... επίλογο της αναμέτρησης το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έτρεξε επιμέρους σκορ 19-7, ενώ η άμυνα ήταν αυτή που έκανε για ακόμη μία φορά τη διαφορά.
Η Εθνική ανδρών μπάσκετ αγωνίστηκε χωρίς τους Νικ Καλάθη, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Γιαννούλη Λαρεντζάκη
Η Εθνική Ανδρών αγωνίστηκε χωρίς τους Νικ Καλάθη, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε εκτός και ο Βασίλης Τολιόπουλος με ενοχλήσεις στον ώμο (κάκωση στο οπίσθιο μέρος της δεξιάς ωμοπλάτης, θα υποβληθεί σε μαγνητική).
Πρώτος σκόρερ της Ελλάδας ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ άγγιξε το νταμπλ νταμπλ. Άξιος συμπαραστάτης του Γιώργος Παπαγιάννης με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ και ο Κώστας Παπανικολάου με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.
Τα δεκάλεπτα: 15-20, 32-36, 48-58, 67-65
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Συμεωνίδης, Αγραφιώτης, Τζιοπάνος
Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ (Σπανούλης): Γουόκαπ 4, Λούντζης 4 (1), Μωραΐτης 1, Τολιόπουλος , Καλαϊτζάκης 7 (1), Παπαγιάννης 13 (1), Χαραλαμπόπουλος 8 (2), Παπανικολάου 10 (2), Κουζέλογλου, Χουγκάζ, Μήτογλου 18, Τανούλης 2.
ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ (Κολόν): Πινέιρο 12 (2), Κόντιτ 4, Χάουαρντ 2, Ριντ 5 (1), Αλβαράντο 11 (3), Φορντ 2, Κλαβέλ 2, Ρομέρο 10, Ορτίζ 11 (3), Τόρο, Γουότερς 6.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποδοκιμασίες στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας μίλησε μετά την νίκη επί της Τουρκίας
Δείτε την επόμενη αναμέτρηση και το αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής πόλο ανδρών στον ΣΤ’ όμιλο
Με έναν απογευματινό… περίπατο ξεκίνησε η εθνική «Καθάρισε» την Τουρκία η Εθνική πόλο ανδρών (20-8) και φουλάρει για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματοςτις υποχρεώσεις της στη Β΄ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου
Στην πιο δύσκολη χρονιά για την ιταλική ομάδα, τα πιο τραγικά νέα έφτασαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες
Με το δεξί το ντεμπούτο του Μάικλ Κάρικ στο ντέρμπι της πόλης
Ενισχύεται το «τριφύλλι» με τον νεαρό Αργεντίνο
«Είμαι πολύ χαρούμενος»
Η Εθνική Ελλάδας πόλο ανδρών του Θοδωρή Βλάχου συνεχίζει τη μάχη της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Η Ραφαέλα Μπόργκγραφε μένει εκτός γηπέδων για έξι αγωνιστικές
Τι δήλωσε η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης
Οι δηλώσεις του Έλληνα τενίστα
Τι είπε ο αστέρας των Μπακς
Συνεχίζει την απογοητευτική της χρονιά η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το απίθανο γκολ που χάρισε ουσιαστικά την ιστορική νίκη στην Εθνική πόλο ανδρών επί της Κροατίας
Ιστορική επικράτηση - Βάζει πλώρη για τετράδα και μετάλλιο η Εθνική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο
Το «Τριφύλλι» πλήρωσε το κακό 4ο δεκάλεπτο και γνώρισε την ήττα στη Γερμανία
Αναλυτικά όλο το ταμπλό
Πότε είναι τα παιχνίδια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.