- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Kολύμβηση: Ασημένιο μετάλλιο ο Μάρκος στα 400μ. ελεύθερο
Δεν έπιασε όμως το όριο για τους Ολυμπιακούς
Kολύμβηση: Ασημένιο μετάλλιο ο Μάρκος στα 400μ. ελεύθερο
Το τρίτο προσωπικό του μετάλλιο -και 17ο για την Ελλάδα- πανηγύρισε ο Δημήτρης Μάρκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης του Βελιγραδίου. Ο Ελληνας πρωταθλητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον τελικό των 400μ. ελεύθερο με χρόνο 3:47.44 και σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ και στο τρίτο ατομικό αγώνισμα που «έπεσε», μετά τα 200μ. και τα 800μ.
Ο 23χρονος κολυμβητής του ΑΝΟ Αργυρούπολης επιστρέφει από τη σερβική πρωτεύουσα με δύο ασημένια μετάλλια (400μ. και 800μ.) και ένα χάλκινο στα 4Χ200μ., αλλά και μία μικρή πικρία για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πιάσει σε δεύτερο αγώνισμα -πέραν των 800μ. που το είχε ήδη- το όριο για το Παρίσι.
Οπως το συνηθίζει, ο Μάρκος έμεινε πίσω στην αρχή (8ος στα πρώτα 100μ.) και μετά άρχισε να κερδίζει έδαφος. Γύρισε πέμπτος στα 300μ., αλλά ήταν πια πολύ κοντά στους υπόλοιπους, εκτός του Αυστριακού Φέλιξ Αουμπεκ, που είχε ξεφύγει πολύ και έφτασε άνετα στη νίκη με το εντυπωσιακό 3:43.24.
Ο Ελληνας πρωταθλητής έδωσε μάχη ως το τέλος με δύο αντιπάλους και τελικά κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση με 3:47.44, καταρρίπτοντας το 3:48.59 που είχε ο Κώστας Εγγλεζάκης από τις 17 Μαϊου 2021, στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Ελβετός Αντόνιο Τζάκοβιτς με 3:47.62, αφήνοντας τέταρτο τον Λιθουανό Ντάνας Ράπσις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στην Ουγγαρία
Επιστρέφει στον Άρη μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό
Η συγκλονιστική ανάρτηση μετά την απόφασή του να αγωνιστεί στους Φιλαδέλφεια Σίξερς
Η μεγάλη απόφαση για τον «Βασιλιά» πάρθηκε
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις προπονήσεις έγιναν αφορμή για πλήθος θετικών σχολίων
Αντίστροφα για την έναρξη των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων μετρά ο Ολυμπιακός
Διαδέχεται τον Ντιντιέ Ντεσάν
Το 9ο International Open SKG Chess Tournament διεξάγεται 6-11 Αυγούστου - Έπαθλα 4.000€ και βαθμοί αξιολόγησης FIDE
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Το συγκινητικό «αντίο» στους πρώην συμπαίκτες του
Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο
Ανατροπή express και νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά
Η Αράντσα Σάντσεθ Βικάριο κατέκτησε τέσσερα γκραν σλαμ στην καριέρα της
Ο Έλληνας εξτρέμ ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ολοκληρώνεται η επιστροφή του στον Άρη από τον Παναθηναϊκό
Οι πρώτες του δηλώσεις ως «Κανονιέρης»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.