- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
«Και τώρα Παρίσι»: Οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου μετά το 8,65 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης
Χρυσό μετάλλιο και νέος θρίαμβος για τον Έλληνα υπερπρωταθλητή
Μίλτος Τεντόγλου: Με άλμα στα 8.65 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου της Ρώμης ο Έλληνας αθλητής - Οι δηλώσεις του.
Τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο μήκος για τρίτη διαδοχική διοργάνωση διατήρησε ο Μίλτος Τεντόγλου.
Ο Ολυμπιονίκης και πρωταθλητής κόσμου δεν είχε αντίπαλο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου της Ρώμης και «πετώντας» στην πέμπτη του προσπάθεια στα 8,65 μέτρα εδραιώθηκε στην πρώτη θέση του βάθρου, σημειώνοντας μάλιστα την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος, καθώς επίσης και ρεκόρ αγώνων και ατομικό ρεκόρ.
Μίλτος Τεντόγλου: «Και τώρα Παρίσι»
«Και τώρα Παρίσι»: Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο Μίλτος Τεντόγλου, μιλώντας στη μεικτή ζώνη μετά τον θρίαμβό του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης.
King of the championships! 👑
— European Athletics (@EuroAthletics) June 8, 2024
Miltiadis Tentoglou jumps a championship record of 8️⃣.6️⃣5️⃣m twice to win his third European title! 🙌#Roma2024 pic.twitter.com/q9qeYZfWi3
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου:
«Ρισπέκτ. Να ζητήσω συγγνώμη, είμαι χάλια, είμαι κουρασμένος. Ήταν ωραίος αγώνας. Προσπάθησα να κάνω πανελλήνιο ρεκόρ, έκανα δυο φορές 8,65 μέτρα, κατάρα, δεν γίνονται αυτά! Βοήθησε το κλίμα εδώ και ο διάδρομος ήταν σε καλή κατάσταση. Είμαι πιο καλός σε σκληρά στάδια με αυτή την επιφάνεια. Είναι φανταστικό ταρτάν. Έκανα καλό αγώνα σίγουρα, και οι αντίπαλοί μου επίσης. Και ο Ιταλός ο Φουρλάνι ήταν τρομερός.
»Για πλάκα είναι ο καλύτερος τελικός που έχει γίνει. Το είχα πει από τα ημιτελικά ότι όλοι είμαστε «κτήνη» εδώ στον τελικό. και ο Τσέχος που είναι 8 μέτρα και ο Πορτογάλος είναι καλός. Ήταν φανταστική η 12άδα, μπράβο.
»Το 8,86 είναι πολύ μακριά αλλά το πλησίασα λίγο παραπάνω. Τ0 θέμα είναι αν θες να κάνεις 8,80 να πας για 8,90. Θα πρέπει να πάω για 9 μέτρα για να τα καταφέρω. Βελτιώθηκα σήμερα και το χαίρομαι.
»Το ευχαριστήθηκα πιο πολύ από όλα τα παιχνίδια και για την επίδοση φυσικά. Είμαι χαρούμενος για όσα έχω κάνει!
Μεγαλύτερος στόχος από όλους είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες και πιστεύω σε έναν καλύτερο αγώνα γιατί θα είναι φανταστικά και ξέρω ότι θα είμαι καλά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά το 2-1 επί της Γιαγκελόνια στην πρεμιέρα
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Δεν χάλασε τη βραδιά το γκολ των φιλοξενούμενων στο τέλος
Ο Έλληνας προπονητής μίλησε για την αναμέτρηση της Χάποελ Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό στο T- Center
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε στα προημιτελικά ενός τουρνουά WTA 1000 για δεύτερη φορά το 2026
Οι τελευταίες εξελίξεις
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
Τι είχε γράψει ο Έλληνας γκαρντ
Τι δήλωσε ο Έλληνας αστέρας των Μαϊάμι Χιτ
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Εύκολη νίκη για την Ελληνίδα τενίστρια
Τι έγραψε ο Έλληνας αμυντικός των «reds»
Ακόμα μία τρομερή εμφάνιση για τον Greek Freak
Ξεχωρίζουν τα Λίντσερ-Λίβερπουλ και Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης όπου σημειώθηκαν 9 και 7 γκολ αντίστοιχα
Τα αποτελέσματα της βραδιάς
Δεν τα κατάφερε η ομάδα του Νίκολιτς
Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2027
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.