- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Παντελής Χατζηδιάκος
Τι ισχύει για το ενδιαφέρον των «πρασίνων»
Παναθηναϊκός: Στο στόχαστρο του «τριφυλλιού» ο Παντελής Χατζηδιάκος - Τι ισχύει για το ενδιαφέρον των «πρασίνων»
Στον Παναθηναϊκό έχουν βάλει πλέον στην τελική ευθεία το θέμα του νέου προπονητή, περιμένοντας την τελική απάντηση του Μαουρίτσιο Σάρι (κι έχοντας έτοιμες εναλλακτικές σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης), ωστόσο, εκ των πραγμάτων «τρέχουν» παράλληλα και κάποια επιπλέον ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.
Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για το κέντρο της άμυνας της ομάδας
Μια απ' τις προτεραιότητες που έχουν τεθεί απ' τους «πράσινους» αφορά την ενίσχυση του (λειψού από επιλογές) κέντρου της άμυνας, όπου είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας στόπερ ενόψει των καλοκαιρινών προκριματικών στο Europa League, που θα ξεκινήσουν στις 25 Ιουλίου.
Το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα ήταν να κλείσει το συγκεκριμένο «μέτωπο» πριν την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, προκειμένου να «μπει» ο νέος στόπερ απ' τις πρώτες μέρες του «χτισίματος» της ομάδας της επόμενης σεζόν.
Αυτή την στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν μόνο ο Γεντβάι (που αποκτήθηκε προ εβδομάδας με μόνιμη μεταγραφή απ' τη Λοκομοτίβ Μόσχας), ο Μάγκνουσον που έχει μόλις επιστρέψει από απουσία 10 μηνών λόγω της επέμβασης στον χιαστό κι ο Σένκεφελντ, για τον οποίο δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το αν θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν.
Από εκεί και πέρα, ουδείς είναι σε θέση να πει πότε (και σε τι κατάσταση) θα επιστρέψει ο Πάλμερ-Μπράουν ο οποίος είναι ήδη 9 μήνες στα «πιτς» λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στην ποδοκνημική, ενώ ο Γουίλιαν Αράο που έπαιξε την εφετινή σεζόν στα μισά ματς ως στόπερ, θα είναι πολύ πιο απαραίτητος στα χαφ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών προκριματικων.
Οι «πράσινοι» ψάχνονται ήδη για κεντρικό αμυντικό κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο στόχαστρό τους βρίσκεται (ξανά) ο Παντελής Χατζηδιάκος. Για τον 27χρονο διεθνή Έλληνα στόπερ υπήρχε ενδιαφέρον απ' το περασμένο καλοκαίρι, όμως για διάφορους λόγους η μεταγραφή του εκείνο το διάστημα δεν μπορούσε να προχωρήσει.
Μετακινήθηκε την 1η Σεπτεμβρίου απ' την Αλκμάαρ στην ιταλική Κάλιαρι αντί 2 εκατ. ευρώ, όμως δεν πήρε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε (μόλις 15 συμμετοχές) και είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να φύγει από την ομάδα της Σαρδηνίας για να παίξει περισσότερο.
Στον Παναθηναϊκό έχουν ανοικτό δίαυλο με την πλευρά του Έλληνα στόπερ απ' το περασμένο καλοκαίρι και το όνομά του είναι σ' αυτά που «παίζουν» ήδη δυνατά για το κέντρο άμυνας. Με το όλο θέμα να δρομολογείται, αφού κλείσει πρώτα το «μέτωπο» του νέου προπονητή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Η ανάρτηση του «δικεφάλου» στα social media για τον Ρουμάνο τεχνικό
Η πρώτη νίκη της σεζόν για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη
Με αφορμή την εμφάνιση του στο εναρκτήριο ματς της Πορτογαλίας
Στον καλλιτεχνικό χώρο ο Έλληνας τενίστας είναι γνωστός με το ψευδώνυμο «Stiopkyn»
15 μέλη της αποστολής δεν έλαβαν την απαραίτητη άδεια εισόδου για να εισέλθουν σε αμερικανικό έδαφος
Μεξικό 1970: Το τελευταίο καλοκαίρι της ποδοσφαιρικής αθωότητας
Στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι δεν τον τροφοδότησαν επαρκώς
Απορρίφθηκε το αίτημα να κλείσει η υπόθεση
Ο «Ζοτς» δεν έχει αποφασίσει οριστικά μέχρι στιγμής
Απίστευτες εικόνες από το Όσλο
«Ο Ράζβαν θα αποτελεί πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ» - Η ανακοίνωση
Σπουδαία μεταγραφή για το τριφύλλι με τον Ολλανδό αμυντικό
Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η οικογένεια του Αργεντινού σταρ ζητάει σεβασμό για αυτό το προσωπικό θέμα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.