Αθλητισμος

Γιαννακόπουλος: «Άλλοι μετρούν σερί Final Four, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός»

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν παρέλειψε να αφήσει υπονοούμενα για τον αιώνιο αντίπαλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η σπόντα του για τον Ολυμπιακό
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η σπόντα του για τον Ολυμπιακό © Eurokinissi

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η σπόντα του για τον Ολυμπιακό - Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν παρέλειψε να αφήσει υπονοούμενα για τον αιώνιο αντίπαλο

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 και κατάφερε να επιστρέψει στην κορυφή της Euroleague, κατακτώντας το τρόπαιο μετά από 13 χρόνια. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας του στο Βερολίνο και παρακολούθησε διά ζώσης το Final Four.

Μετά το τέλος του τελικού και την απονομή, μαζί με την κόρη του έδειξε με τα δάχτυλά του το νούμερο 7 και σήκωσε το τρόπαιο μαζί με τον γιο του.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Τι είπε για τον Ολυμπιακό

Με αφορμή, λοιπόν, την κατάκτηση του έβδομου τροπαίου, ο ιδιοκτήτης των «πράσινων», Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε σε συνδρομητικό κανάλι, τονίζοντας με νόημα:

«Άλλοι μετράνε σερί νίκες, βολές, συμμετοχές στα Final Four, εμείς είμαστε Παναθηναϊκός! Το Κύπελλο δεν αφιερώνεται πουθενά, είναι της ομάδας. Το άγχος την ώρα του αγώνα ήταν μεγάλο, η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη. Βγάλαμε δύναμη και τα καταφέραμε! Σήμερα γιορτάζουμε! Θα σκεφτούμε μετά τους τελικούς».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.