Αθλητισμος

Παναθηναϊκός: Στις 13:30 η άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

«Πατάνε» Αθήνα οι πρωταθλητές Ευρώπης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός: Στις 13:30 η άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Παναθηναϊκός: Στις 13:30 η άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» © Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Στις 13:30 η άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - «Πατάνε» Αθήνα οι πρωταθλητές Ευρώπης

Στις 11:00 ώρα Ελλάδας τη Δευτέρα (27/5) θα αναχωρήσει η αποστολή του Παναθηναϊκού από το Βερολίνο και θα αφιχθεί στην Αθήνα, στις 13:30 το μεσημέρι. Οι «πράσινοι» θα βγουν από την πύλη 7 του αεροδρομίου της Αθήνας. 

Το τσάρτερ ήταν προγραμματισμένο ν' αναχωρήσει στις 10:00 το πρωί. Αν και υπήρχαν σκέψεις να μετατεθεί για αργότερα η αναχώρηση, ώστε να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν οι Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού η νύχτα θα είναι... μεγάλη, με τα επινίκια για την κατάκτηση του 7ου τίτλου Euroleague στην Ιστορία του συλλόγου, 13 χρόνια μετά το τελευταίο, στην ΚΑΕ αποφάσισαν να μην προβούν σε αλλαγή της ώρας αναχώρησης.

Κοσμοσυρροή από φίλους του Παναθηναϊκού και στην Ομόνοια

Η υπερβατική εφετινή πορεία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο, εξοντώνοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης, που φάνταζε… Λερναία Ύδρα, στον τελικό του φάιναλ φορ της Euroleague και σηκώνοντας στον τόπο που είχε πανηγυρίσει την πέμπτη κούπα του, το Βερολίνο το 2009, το έβδομο ευρωπαϊκό τρόπαιο της Ιστορίας του!

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν «πάτησε» στην καταληκτική μάχη της διοργάνωσης την κάτοχο του τίτλου με 95-80 και μετά από 13 χρόνια επέστρεψε στον θρόνο της!

 Οι φίλοι του Παναθηναίκού, αμέσως μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού βγήκαν στους δρόμους, δίνοντας ραντεβού στην Ομόνοια!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.