Αθλητισμος

Στο Βερολίνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Για να παρακολουθήσει την προσπάθεια του αδελφού του

To NBA συναντά τη Euroleague στη γερμανική πρωτεύουσα -Απόψε ο αγώνας του Παναθηναϊκού για το φάιναλ φορ

62224-137655.jpg
Newsroom
12’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euroleague Final Four 2024: Στο Βερολίνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Θα παρακολουθήσει τους ημιτελικούς της διοργάνωσης και τον αδελφό του Κώστα.
Με προορισμό το Βερολίνο ταξίδεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανήμερα των ημιτελικών του φάιναλ φορ της Euroleague © Instagram/Giannis Antetokounmpo

Euroleague Final Four 2024: Στο Βερολίνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Θα παρακολουθήσει τους ημιτελικούς της διοργάνωσης και τον αδελφό του Κώστα.

Με προορισμό το Βερολίνο ταξίδεψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σήμερα 24 Μαΐου, ανήμερα των ημιτελικών του φάιναλ φορ της Euroleague.

To NBA συναντά τη Euroleague στη γερμανική πρωτεύουσα, με τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς να μη χάνει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης τον αδελφό του Κώστα να αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Φενερμπαχτσέ στις 19:00 στον πρώτο χρονικά ημιτελικό και στη συνέχεια τον Ολυμπιακό απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στις 22:00.

Ο Greek Freak δεν θα είναι ο μόνος εκπρόσωπος του ΝΒΑ στο φάιναλ φορ της Euroleague.

Στο Βερολίνο αναμένονται επίσης σήμερα ο παλαίμαχος άσος των Μπουλς Σκότι Πίπεν και ο σούπερ σταρ της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας 2023 Γερμανίας, Ντένις Σρέντερ.

Final Four: Σήμερα οι ημιτελικοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού 

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, με τους «αιώνιους» να μετρούν τις δυνάμεις τους στα ημιτελικά του Final Four της Euroleague, στο Βερολίνο.

Οι «πράσινοι» ρίχνονται πρώτοι στη «μάχη», διεκδικώντας απέναντι στη Φενερμπαχτσέ (24/5, 19:00) το «εισιτήριο» για τον τελικό της 26ης Μαΐου, όπου απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης (24/5, 22:00) θα διεκδικήσουν τον τίτλο και το έβδομο αστέρι στη φανέλα τους. Σε περίπτωση πρόκρισης τότε το «τριφύλλι» θα πάρει μέρος στον όγδοο ευρωπαϊκό τελικό της Ιστορίας του, έχοντας ηττηθεί μόνο σε αυτόν της Σουπρολίγκα το 2001, ενώ για την τουρκική ομάδα θα είναι η τέταρτη συμμετοχή της.

Ο δεύτερος ημιτελικός είναι remake του περυσινού τελικού, όταν ο Σέρχιο Γιουλ είχε «αρπάξει» στην εκπνοή το τρόπαιο από τα... χέρια του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», αν και θεωρούνται αουτσάιντερ απέναντι στην κάτοχο του τίτλου, Ρεάλ, θα ψάξουν την εκδίκηση απέναντι στους Ισπανούς (24/5, 22:00) για τη δέκατη συμμετοχή τους σε ευρωπαϊκό τελικό, όπου θα διεκδικήσουν τον τέταρτο τίτλο τη Ιστορίας τους. Για την Ρεάλ θα είναι η 21η συμμετοχή της σε τελικό, θέλοντας να αυξήσει τα τρόπαια της σε 12.

Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός έχουν μία πλούσια μεταξύ τους προϊστορία, αλλά μόνο σε τελικό και ποτέ σε ημιτελικό. Εκτός από την περυσινή σεζόν, η Ρεάλ κέρδισε τον Ολυμπιακό στον αγώνα τίτλου του 1995 στη Σαραγόσα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θριάμβευσαν στον τελικό του 2013 στο Λονδίνο. Ωστόσο, δύο χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2015 στη Μαδρίτη η Ρεάλ πήρε... εκδίκηση στο σπίτι της.

Final Four 2024: Αναλυτικά το πρόγραμμα

Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

19:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

18:00 Μικρός Τελικός

21:00 ΤΕΛΙΚΟΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.