Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Φούτσοβιτς ξεκινά στο Ρολάν Γκαρός

Οι επόμενοι αντίπαλοί του σε περίπτωση που προκριθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © Eurokinissi

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Φούτσοβιτς ξεκινά στο Ρολάν Γκαρός - Οι επόμενοι αντίπαλοί του σε περίπτωση που προκριθεί

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο Ρολάν Γκαρός. Η κλήρωση της διοργάνωσης μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά δύσκολη για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος βρέθηκε εκτός της πρώτης οκτάδας του κυρίως ταμπλό και συγκεκριμένα στο Νο 9.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ρούμπλεφ και Αλκαράθ στο «βάθος» 

Ο Έλληνας τενίστας θα ξεκίνησει τους αγώνες του απέναντι στον έμπειρο Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς (Νο 53 στον κόσμο) και στη συνέχεια, εφόσον προκριθεί, θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Σέρβου Λάσλο Τζέρε (Νο 52) και του Γερμανού Ντάνιελ Αλτμάιερ (Νο 83).

Εφόσον ξεπεράσει τα πρώτα δύο «εμπόδια», ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι πιθανό να βρει απέναντί του στους «32» τον Γάλλο Ιγκό Ιμπέρ (Νο 17 στο ταμπλό) και ακολουθούν πιθανές διασταυρώσεις με τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ στους «16» και τον Ισπανό Κάρλος Αλκαράθ στα προημιτελικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο «βασιλιάς» του Ρολάν Γκαρός, Ράφαελ Ναδάλ, πιθανότατα στην τελευταία παρουσία του στο τουρνουά, το οποίο έχει κερδίσει 14 φορές, θα βρεθεί από τον 1ο κιόλας γύρο αντιμέτωπος με τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νο4 στον κόσμο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.