Αθλητισμος

Παρακολουθήσαμε την προπόνηση του Ολυμπιακού στο Γ. Καραϊσκάκης πριν την κόντρα με τη Φιορεντίνα

Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για τον ιστορικό τελικό του Conference League

Μαριάννα Μανωλοπούλου
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακός: Η προπόνηση της ομάδας στο Γ. Καραϊσκάκης​​​​ ενόψει του τελικού του Conference League πριν την κόντρα με τη Φιορεντίνα

OPAP Arena, Νέα Φιλαδέλφια, 29 Μαΐου στις 22:00. Aυτή είναι η ημερομηνία και η τοποθεσία του ιστορικού αγώνα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Φιορεντίνα, ενόψει του τελικού του Conference League. Αυτή είναι η ημερομηνία για την οποία η δίψα των φίλων του Ολυμπιακού είναι τεράστια και τα εισιτήρια λίγα και δυσεύρετα (το 90% των κατόχων διαρκείας είχε κάνει αίτημα για ένα από τα 9.000 εισιτήρια που θα δίνονταν, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που ψάχνουν μέχρι τελευταία στιγμή το «μαγικό χαρτί» που θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον αγώνα των ονείρων τους).

H oμάδα του Ολυμπιακού προετοιμάζεται για τον ιστορικό τελικό του Conference League

Λίγο πριν η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ συμμετάσχει στο μεγαλύτερο και σπουδαιότερο ματς της ιστορίας της, βρεθήκαμε στην προπόνηση των ποδοσφαιριστών στο Γ. Καραϊσκάκης. Το κλίμα στην κερκίδα θερμό και τα μάτια όλων στραμμένα στους παίκτες… Ανάμεσα στους φιλάθλους και μικροί υποστηρικτές της ομάδας, κρατώντας συλλογές με αυτόγραφα και αυτοκόλλητα παικτών.

Αφού λοιπόν οι ποδοσφαιριστές γέμισαν για λίγο τις μπαταρίες τους στο διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής, επέστρεψαν θερμοί στο Καραϊσκάκης. Ο Μεντιλίμπαρ μίλησε στους αθλητές πριν την έναρξη της προπόνησης τόσο για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει όσο και για τις προσδοκίες του απ' αυτούς. Ανάμεσα τους και ο Ορτέγκα που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Μετά την προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε τρία γκρουπ σε συγκεκριμένους χώρους. Το σημαντικό είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει αγωνιστικά ζητήματα.

Ο έμπειρος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι με τον ποδοσφαιριστή Ροντινέι δεν σκοπεύουν να αλλάξουν κάτι στην προετοιμασία της ομάδας, ότι δουλεύουν με ηρεμία και προετοιμάζονται όσο το δυνατόν καλύτερα για τον τελικό. «Φτάσαμε μέχρι εδώ γιατί έχουμε κρατήσει την ταυτότητά μας. Εάν την αλλάξουμε, δεν θα είμαστε ο εαυτός μας. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία, όπως κάνουμε σε κάθε προετοιμασία οποιουδήποτε αγώνα».

Η ομάδα ετοιμάζεται, οι προπονήσεις συνεχίζονται και οι φίλαθλοι αναμένουν να δουν «σπίθα» στους παίκτες και καλή μπάλα, χωρίς επεισόδια και καταστάσεις που θα αμαυρώσουν μια ιστορική μέρα τόσο για τους ερυθρόλευκους όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Δείτε φωτογραφίες εδώ από την 

© ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI
© ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI
© ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI
© ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI