Αθλητισμος

Παναθηναϊκός: Ένταση με Αταμάν και οπαδούς της Φενέρμπαχτσε

Απολογήθηκε η Euroleague στους «πράσινους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Εργκίν Αταμάν
Ο Εργκίν Αταμάν © Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Ένταση με Αταμάν και οπαδούς της Φενέρμπαχτσε - Απολογήθηκε η Euroleague στους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο Βερολίνο για να προετοιμαστεί για το final 4 που ξεκινά την Παρασκευή αλλά τα ευτράπελα δεν έλειψαν από την πρώτη ημέρα.

Ειδικότερα, οι οπαδοί της Φενερμπαχτσέ επεφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή της τουρκικής ομάδας στο ξενοδοχείο, όπου διαμένουν οι τέσσερις ομάδες του φάιναλ φορ της Euroleague, στο Βερολίνο, χωρίς όμως να παραμείνουν κόσμιοι στη συνέχεια. Παναθηναϊκός

Όταν αφίχθη η αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της διοργάνωσης (24/5), δεν έλειψαν οι αποδοκιμασίες προς τους «πράσινους».

Ακολούθησε, μάλιστα, ένταση προς τον προπονητή του «τριφυλλιού», συμπατριώτη τους, αλλά και μεγάλο τους αντίπαλο, λόγω της προηγούμενης θητείας του στην Αναντολού Εφές, Εργκίν Αταμάν, ενώ στο στόχαστρο τους μπήκε τόσο ο Ματίας Λεσόρ, όσο και ένα μέλος της αποστολής του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, οι απειλητικές διαθέσεις τους τους οδήγησαν και εντός του λόμπι του ξενοδοχείου, όπου και επενέβη η ασφάλεια. Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Απολογήθηκε η Euroleague, λήξαν το θέμα με τον Αταμάν

Το επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν οι τέσσερις ομάδες του φάιναλ φορ της Euroleague στο Βερολίνο με την άφιξη της αποστολής του Παναθηναϊκού, όταν οπαδοί της Φενερμπαχτσέ επιτέθηκαν στον τεχνικό των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν θεωρείται λήξαν από το «τριφύλλι».

Οι άνθρωποι της Euroleague απολογήθηκαν για το συμβάν τόσο στους ιθύνοντες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και στον ίδιο τον Τούρκο τεχνικό, εν μέσω πολύ καλού κλίματος.

Ο Αταμάν, μάλιστα, ο οποίος νωρίτερα ήταν έξαλλος με την στάση της γερμανικής αστυνομίας και με την ίδια τη Euroleague, δέχθηκε τη συγγνώμη της πρώτης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το προσωπικό της ελληνικής πρεσβείας κινητοποιήθηκε άμεσα και ο Έλληνας πρόξενος, Ηλίας Κλουβάτος, με εντολή και εποπτεία της πρέσβεως, Μάρας Μαρινάκη, βρέθηκε στο ξενοδοχείο, όπου έχουν καταλύσει οι ομάδες.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.