Αθλητισμος

Κέντρικ Ναν, ο MVP του Game 5 των Playoffs

Τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους, πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο και μία «τάπα»

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κέντρικ Ναν
Κέντρικ Ναν, ο MVP του Game 5 των Playoffs © Eurokinissi

Κέντρικ Ναν, ο MVP του Game 5 των Playoffs - Τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους, πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο και μία «τάπα»

Ο Κέντρικ Ναν αναδείχθηκε MVP των Game 5 στα playoffs της Euroleague, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ, ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 81-72, στο ΟΑΚΑ.

Ο 28χρονος άσος, τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους (4/4 βολές, 2/7 δίποντα και 6/10 τρίποντα), πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο και μία «τάπα», συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Κέντρικ Ναν: MVP της ομάδας που θα κατακτά τη Euroleague την επόμενη πενταετία 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, προκειμένου να παρουσιάσει την υπογραφή του Κέντρικ Ναν στο νέο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δημοσίευσε το συμβόλαιο του Ναν στο Instagram - «MVP της ομάδας που θα κατακτήσει τη EuroLeague τα επόμενα 5 χρόνια»
Ο Κέντρικ Ναν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ © Eurokinissi/Θανάσης Δημόπουλος

Μάλιστα, ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σχολίασε με νόημα, απευθυνόμενος στους φίλους της ομάδας: «Βλέπετε αυτό που βλέπω; Επειδή βλέπω τον MVP της ομάδας που θα κατακτήσει τη Euroleague τα επόμενα πέντε χρόνια».

Στο βίντεο, ο κ.Γιαννακόπουλος δίνει κάποια στιγμή στον Ναν μία φιγούρα από την χαρακτηριστική πόζα του Αλ Πατσίνο από την ταινία «Ο Σημαδεμένος», με τον Αμερικανό άσο να γελά και να του λέει ότι τον είδε να φορά ένα μπουφάν με σχέδιο της ταινίας στο Game 3 με την Μακάμπι και τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, να απαντά πως έχει έναν Τουρκόσερβο φίλο με τον οποίο έλεγαν κάθε διάλογο από την συγκεκριμένη ταινία.

Γιαννακόπουλος: «Η ανανέωση του Ναν για... αρχή»

Με μήνυμά του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και αφού νωρίτερα είχε επιβεβαιώσει με story την είδηση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Κέντρικ Ναν αναρτώντας το υπογεγραμμένο συμβόλαιο του παίκτη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι η παραμονή του Αμερικανού ήταν μόνο η... αρχή. Παράλληλα ο «ισχυρός άνδρας» της «πράσινης» ΚΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη συγκλονιστική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το μήνυμα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που γέμιζε κάθε εβδομάδα το γήπεδο, μην υπολογίζοντας τίποτα. Που ήταν όλοι κόσμιοι, απλοί οπαδοί, οργανωμένοι... Το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όσα κάνετε όλη τη χρονιά είναι να κρατήσουμε τον Ναν. Για αρχή... Και πάλι ευχαριστώ».

Panathinaikos - Maccabi | Road to VICTORY PLAYOFFS GAME 5 | 2023-24 Turkish Airlines EuroLeague

Ναν: «Θέλουμε τον τίτλο στο Βερολίνο»

Ο Κέντρικ Ναν ήταν από τους «πυλώνες» του Εργκίν Αταμάν και η απόδοση του υπήρξε καταλυτική, για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο final four της Euroleague. Ο Αμερικανός γκαρντ, ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» και με δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, απηύθυνε μήνυμα νίκης στους φίλους του Παναθηναϊκού:

«Τι γίνεται φίλοι του Παναθηναϊκού; Θέλω να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ήταν μία... τρελή κούρσα. Ήσασταν παρόντες και το δείχνατε σε κάθε αγώνα στο ΟΑΚΑ. Θέλουμε να πάρουμε τον τίτλο στο Βερολίνο. Έχουμε ακόμη δύο αγώνες και θα σας δούμε εκεί».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.