Αθλητισμος

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Η Ένωση νίκησε το τριφύλλι και έγινε το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο

Σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τρέχει με ανοιχτά τα χέρια - φοράει κιτρινόμαυρη στολή
Ο Νίκλας Ελίασον σκόραρε δύο φορές στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό © ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Η Ένωση νίκησε το τριφύλλι και έγινε το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Σημαντικό τρίποντο για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα

Η ΑΕΚ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και επικράτησε 3-0 στην OPAP Arena. Η Ένωση είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο, μετά τα αποτελέσματα της έβδομης αγωνιστικής.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d0slym6ck9v5)

AEK: Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έγινε το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο

Το αθηναϊκό ντέρμπι της OPAP Arena βάφτηκε κιτρινόμαυρο, καθώς η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο και έγιναν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.

Η Ένωση ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι του ντέρμπι κόντρα στο τριφύλλι (αν όχι όλο) και κατάφερε να βάλει τις βάσεις από νωρίς για το τρίποντο.

Το πρώτο γκολ των παικτών του Ματίας Αλμέιδα πέτυχε ο Νίκλας Ελίασον. Ο Σουηδός έκλεψε ο ίδιος την μπάλα στη μεσαία γραμμή και ο Πινέδα τον τροφοδότησε στο σωστό σημείο με τον Ελίασον να ολοκληρώνει τη φάση με όμορφο τρόπο.

Το δεύτερο γκολ πέτυχε ο Πόνσε στο 38ο λεπτό. Ο Ακαϊντίν έκανε τεράστιο λάθος και ο Αργεντινός έφυγε στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 2-0.

Το τρίτο γκολ των κιτρινόμαυρων ήρθε στο 69ο λεπτό. Ο Πινέδα είχε άπλετο χώρο μπροστά του στα αριστερά, μπήκε στην περιοχή και μοίρασε στον Γκατσίνοβιτς. Αυτός έκανε το σουτ, ο Ντραγκόφσκι τον σταμάτησε, αλλά ο Ελίασον που ακολούθησε τη φάση και βρέθηκε στο σωστό σημείο έκανε το 3-0. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα, τόσο από τον πάγκο όσο και από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ