Αθλητισμος

Φώτης Ιωαννίδης: «Θα στραφώ στη Δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου»

Ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας θα κινηθεί νομικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φώτης Ιωαννίδης: Ο Έλληνας επιθετικός  θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση ντόπινγκ και τα «ψευδή σενάρια»
Φώτης Ιωαννίδης: Ο Έλληνας επιθετικός θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση ντόπινγκ και τα «ψευδή σενάρια» © EUROKINISSI

Φώτης Ιωαννίδης: Ο Έλληνας επιθετικός του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας θα κινηθεί νομικά για την υπόθεση ντόπινγκ και τα «ψευδή σενάρια»

Από τη στιγμή που πρόεκυψε η πληροφορία για «θετικό» δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας, πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν ή φωτογράφισαν το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο 24χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού ανέφερε στο Instagram πως θα κινηθεί νομικά για όσα ειπώθηκαν και γράφτηκαν για το όνομά του.

Φώτης Ιωαννίδης: Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για τα «ανυπόστατα και ψευδή σενάρια»

«Σχετικά με κάποια ανυπόστατα και ψευδή σενάρια που κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, λυπάμαι πολύ αλλά θα πρέπει να στραφώ στη δικαιοσύνη εναντίον όσων προσπάθησαν να σπιλώσουν το όνομά μου», ανέφερε σε story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό και πλέον τον λόγο θα έχει η ελληνική δικαιοσύνη.

Δείτε το story που ανήρτησε ο Φώτης Ιωαννίδης: 

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά για όσα ακούστηκαν για εκείνον σχετικά με την υπόθεση ντόπινγκ

Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι «δεν υπάρχει θετικό δείγμα Έλληνα ποδοσφαιριστή»

H UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή, βάζοντας έτσι τέλος στα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η UEFA έχει ενημερώσει την ελληνική ομοσπονδία πως δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής από την Εθνική ποδοσφαίρου που να εντοπίστηκε θετικός σε ντόπινγκ, με αποτέλεσμα η υπόθεση να «κλείνει».

ΕΠΟ: Η ανακοίνωση για την υπόθεση ντόπινγκ 

Μετά το δημοσίευμα που έκανε λόγο για θετικό έλεγχο ντόπινγκ σε διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε νωρίτερα σχετική ανακοινωση όπου ανέφερε ότι η ίδια δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση.

Στη σύντομη ανακοίνωσή της η ΕΠΟ αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ