Αθλητισμος

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Οι εκλεκτοί του Μεντιλίμπαρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού
Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε © Eurokinissi

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε - Οι εκλεκτοί του Μεντιλίμπαρ

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός της Β΄ ομάδας του συλλόγου, Ισίδωρος Κουτσίδης, μετέχει στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τον αγώνα ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης με τη Φενέρμπαχτσε (18/4, 22:00), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Η απουσία του Ρέτσου (συμπλήρωσε κάρτες στο πρώτο παιχνίδι) άφησε τον Ισπανό τεχνικό με μοναδική διαθέσιμη επιλογή για παρτενέρ του Κάρμο τον Ντόη, οπότε ως εφεδρεία επιστρατεύτηκε ο Κουτσίδης, που κάνει πολύ καλό πρωτάθλημα, ως μια επιπλέον λύση.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει το πρωί της Παρασκευής (19/4) από την Τουρκία στην Ελβετία (Νιόν) για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας Κ19 των «ερυθρόλευκων», η οποία μετέχει στο Final-4 του UEFA Youth League. Την ίδια ημέρα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τη Ναντ, ενώ την Δευτέρα (22/4) θα διεξαχθεί ο τελικός.

Την αποστολή της πειραϊκής ομάδας συνθέτουν οι:

Παπαδούδης, Καρβάλιο, Κάρμο, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης, Ντόη, Ελ Αραμπί, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Κουτσίδης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ