Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάνει τα πρώτα ματς με Πέισερς

Τι αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Έιντριαν Βοϊναρόφσκι

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χάνει τα πρώτα ματς με Πέισερς για τα πλέι οφ του ΝΒΑ - Τι αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος Έιντριαν Βοϊναρόφσκι

Κακά τα μαντάτα για τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δύσκολα θα προλάβει τα πρώτα ματς του πρώτου γύρου των playoffs κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στα πρώτα ματς της σειράς κόντρα στην Ιντιάνα καθώς δεν φαίνεται να έχει γίνει πλήρης αποκατάσταση του τραυματισμού του. Συμπλήρωσε, ωστόσο, ο έγκυρος δημοσιογράφος πως υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιστρέψει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της σειράς.

Αυτή τη στιγμή, ο Greek Freak ακολουθεί σειρά αποθεραπειών στον πελματικό μυ (εσωτερικό μέρος στο γαστροκνήμιο). Πρόκειται για έναν τραυματισμό που συνήθως «τραβάει» τον εκάστοτε παίκτη για διάστημα που κυμαίνεται από λίγες ημέρες έως και 2 εβδομάδες.

Να σημειωθείς πως οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν παίξει 5 ματς φέτος με την Ιντιάνα και έχασαν τα 4 από αυτά, κάτι που κάνει ακόμα πιο αναγκαία την γρήγορη επιστροφή του Αντετοκούνμπο.

To Game 1 στο Μιλγουόκι θα γίνει στις 22/4 στις 05:00 τα ξημερώματα.