Αθλητισμος

Χάος σε αγώνα τοπικού στη Ρόδο με… σοκαριστική κλωτσιά και αυτόφωρο

Η αστυνομία αναζητά τον δράστη ποδοσφαιριστή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρόδο: Εναέρια επικίνδυνη κλωτσιά σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος
© ΕΡΤ/screenshot

Ρόδο: Εναέρια επικίνδυνη κλωτσιά σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος 

Ποδοσφαιριστή του τοπικής ομάδας της Ρόδου αναζητά η αστυνομία στο πλαίσιο του αυτόφωρου, καθώς, νωρίτερα, στον αγώνα τοπικού πρωταθλήματος του Ηρακλή Λάρδου με τον Ποσειδώνα Καρπάθου, χτυπησε στο κεφάλι με εναέρια κλωτσιάς παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Αποκλειστικό βίντεο του ΕΡΤΝews δείχνει τα επεισόδια που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, μετά από ένα χτύπημα εκτός φάσης, το οποίο ακολούθησε γενική σύρραξη μεταξύ των δύο ομάδων.

😱𝝨𝝤𝝟𝝖𝝦𝝞𝝨𝝩𝝞𝝟𝝤 𝝬𝝩𝝪𝝥𝝜𝝡𝝖 𝝚𝝢 𝝮𝝦𝝖 𝝖𝝘𝝮𝝢𝝖😱 ⚽Χάος στη Ρόδο με... εγκληματικό χτύπημα με τις τάπες στο κεφάλι από παίκτη του...

Posted by ERT Sports on Sunday, April 7, 2024

Πληροφορίες αναφέρουν πως θα επιληφθεί του συμβάντος ο αρμόδιος αθλητικός εισαγγελέας.

Ποσειδώνας Καρπάθου: «Περιμέναμε έστω μία ανακοίνωση από τους αντιπάλους μας»

«Πλέον το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα και η δικαιοσύνη» αναφέρουν οι Καρπάθιοι για τα όσα τραγικά έλαβαν χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη Ρόδο κατά την αναμέτρηση του Ηρακλή Λάρδου με τον Ποσειδώνα Καρπάθου για το πρωτάθλημα της Ά κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α. Σ. Καρπάθου Ποσειδών:

«Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι γιορτή! Έτσι πρέπει όλοι το αντιλαμβανόμαστε, αυτό είναι ο αθλητισμός και πρέπει όλους να μας ενώνει. Για τα παιδιά μας, τις ακαδημίες μας, το νησί μας, για την χαρά του παιχνιδιού! Τα χθεσινά γεγονότα που ζήσαμε, δεν μπορούν εύκολα να αποτυπωθούν σε μία ανακοίνωση. Το σημαντικό ήταν η σωματική ακεραιότητα των αθλητών μας και όχι το αποτέλεσμα. Τα 2,3 άτομα που ήμασταν εκεί, προσπαθήσαμε να εξασφαλίσουμε ότι θα φύγουμε όλοι σώοι και αβλαβής. Εκ του ασφαλούς και με ηρεμία, πολλά μπορούμε να πούμε. Τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές, γύρισαν το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω, κι εμείς δεν θέλουμε τέτοιο ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανε ο αντίπαλος ποδοσφαιριστής, αν μπορεί να λέγεται έτσι, δεν το βλέπουμε ούτε σε αγώνες πολεμικών τεχνών. Θα περιμέναμε μετά από τόσες ώρες, έστω μία ανακοίνωση από το αντίπαλο σωματείο ότι καταδικάζει αυτή την ενέργεια και εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή μας, και όχι μετά το τέλος του αγώνα να μοιράζουν συγχαρητήρια. Ευτυχώς δεν έγινε κάτι περαιτέρω, γιατί μας περίμεναν και πενήντα άτομα έξω από το γήπεδο… Η Κάρπαθος φημίζεται πάντοτε για την φιλοξενία της. Άλλωστε πέρυσι πήραμε το βραβείο fair play για την υποδειγματική μας συμπεριφορά, εντός και εκτός νησιού. Δεν θα γίνουμε ποτέ, όπως κάποιοι θέλουν! Για ποιο λόγο; Για έναν αγώνα ποδοσφαίρου; Ο ποδοσφαιριστής και το σωματείο μας, προχώρησαν στις απαραίτητες νομικές ενέργειες. Πλέον το λόγο έχουν τα αρμόδια όργανα και η δικαιοσύνη. ΥΓ. Περαστικά Μανώλη μας… Δεν υπάρχουν λόγια πραγματικά…».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ