Αθλητισμος

Indian Wells: Σμήνος μελισσών κυνηγούσε τον Αλκαράθ στον αγώνα τένις με τον Ζβέρεφ (βίντεο)

Εκκενώθηκε το γήπεδο για 90 λεπτά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σμήνος μελισσών κυνηγούσαν τον Αλκαράθ στον αγώνα τένις με τον Ζβέρεφ
Σμήνος μελισσών κυνηγούσαν τον Αλκαράθ στον αγώνα τένις με τον Ζβέρεφ © JOHN G. MABANGLO/ EPA

Indian Wells - Αλκαράθ: Σμήνος μελισσών τον κυνηγούσαν - Εκκενώθηκε το γήπεδο

Από μέλισσες γέμισε το κεντρικό γήπεδο στο Indian Wells προκαλώντας τη διακοπή του προημιτελικού ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Το φοβερό περιστατικό συνέβη ενώ το παιχνίδι ήταν στο 3ο game και το σκορ στο 1-1. Τότε, σμήνος μελισσών έκανε επιδρομή στο κεντρικό γήπεδο, με τον Αλκαράθνα τρέχει έντρομος προς τα αποδυτήρια για να προστατευτεί, ενώ ο Ζβέρεφ παρακολουθούσε όσα συνέβαιναν.

Για 90 λεπτά εκτός γηπέδου λόγω μελισσών Αλκαράθ και Ζβέρεφ

Ο διαιτητής σταμάτησε αμέσως τον αγώνα, αφήνοντας την καρέκλα του, με τις μέλισσες να φωλιάζουν στην εναέρια κάμερα. Oι παίκτες έμειναν στα αποδυτήρια για περισσότερα από 90 λεπτά.

Δείτε το βίντεο με το πρωτόγνωρο θέαμα:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czttwgj5d1y1)

Όταν τελικά απομακρύνθηκαν οι μέλισσες, οι δυο παίκτες επέστρεψαν στο γήπεδο, με τη διακοπή να είναι κοντά στις 2 ώρες, αν συμπεριλάβουμε και το νέο ζέσταμα που χρειάστηκαν οι παίκτες.

Ο Αλκαράθ κέρδισε τα 3 πρώτα games μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού και προηγήθηκε με 4-1 στο 1ο σετ. Δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point σε ολόκληρο το ματς ο Ισπανός, για να φτάσει με ασφάλεια στο 6-3 στο 1ο σετ και να προηγηθεί στη συνέχεια με 4-0 στο 2ο σετ, καθαρίζοντας το παιχνίδι.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ