- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Εμμανουήλ Καραλής: Επέστρεψε Ελλάδα και αποθεώθηκε - Οι φίλοι του τον σήκωσαν στα χέρια
Στην Ελλάδα επέστρεψε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4/03) ο Εμμανουήλ Καραλής, κρατώντας στα χέρια του το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στον τελικό του άλματος επί κοντώ με 5.85μ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.
Τον 24χρονο άλτη αποθέωσαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι φίλοι του, αλλά και αρκετός κόσμος που βρέθηκε εκεί, ενώ ανάμεσα σ΄ αυτούς που τον υποδέχθηκαν ήταν και η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμμανουήλ Καραλής για λογαριασμό του ΣΕΓΑΣ:
«Λοιπόν, 24 ώρες ακριβώς μετά τον αγώνα μου ως χάλκινος, Παγκόσμιος μεταλλιούχος, είμαι πολύ κουρασμένος γιατί δεν κοιμήθηκα καθόλου χθες το βράδυ. Είμαι καλά, θέλω να ξεκουραστώ. Θα φύγω εντελώς από τα πάντα για μία εβδομάδα και επιστρέφω σε μία μισή εβδομάδα, όπου θα πάω στο εξωτερικό για να ξεκινήσω την προετοιμασία μου για τον ανοιχτό. Ο σκοπός μου στους μεγάλους αγώνες είναι να εκτελώ σωστά, οπότε η δουλειά μου ήταν να εκτελέσω. Ο Χάρης έκανε την επιλογή των κονταριών, των στηλοβατών και το να αφήσω το ύψος και να πάω στο επόμενο. Πέτυχε, οπότε συγχαρητήρια και στον Χάρη που έκανε εξαιρετική δουλειά.
Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό ο κόσμος να βλέπει τις προσπάθειες τις δικές μου και όλων των συναθλητών. Είναι κάτι πάρα πολύ καλό για τον στίβο και τον αθλητισμό γενικότερα. Από εκεί και πέρα, μακάρι να υπάρχουν κι άλλοι αθλητές για να φέρνουν τις νέες γενιές μέσα στο στίβο. Ναι τον Τεντόγλου τον κέρδισα και θα το δηλώσει στις κάμερες μου είπε. Τον κέρδισα. Το 8,22μ (σσ. που έκανε στο άλμα εις μήκος) είναι 5,72μ (σσ. στο άλμα επί κοντώ). Οπότε τον κέρδισα».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απίθανη εκτέλεση από τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα
Αναλυτικά οι πρωταθλήτριες χώρες από το 1930 μέχρι σήμερα
Πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2024 και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2026 η φοβερή ομάδα του Λουίς ντε λα Φουέντε
Καθολική υπεροχή των Ισπανών μέχρι τώρα
Για πρώτη φορά στην ιστορία πραγματοποιήθηκε halftime show στα πρότυπα του Super Bowl
Ρονάλντο και Ροναλντίνιο έφεραν οδηγώντας τη Μαντόνα στη σκηνή, στην πιο επική στιγμή του show
Χωρίς τέρματα το πρώτο ημίχρονο στον τελικό του Μουντιάλ
«Σ' ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερη κάθε μέρα» - Συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη
Η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κατέκτησε τον τίτλο με 2-0 σετ
Όλα τα φώτα πλέον στο...Halftime show
Αντίστροφη μέτρηση για την σπουδαία αναμέτρηση, σέντρα στις 22:00
Σπουδαία αναμέτρηση Αργεντινής και Ισπανίας για την κορυφή του κόσμου
Ο Λαμίν Γιαμάλ έστειλε το δικό του μήνυμα λίγο πριν τον μεγάλο τελικό της Ισπανίας με την Αργεντινή
Ο Κίμι Αντονέλι επέστρεψε στις νίκες και εδραίωσε το προβάδισμά του στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1.
Ολοκληρώνεται η τεράστια μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στον ΠΑΟΚ
Άλμα 30 θέσεων στην κατάταξη της ΑΤΡ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε το τουρνουά ATP 250 στο Γκσταντ, επιστρέφοντας στους τίτλους μετά τον Μάρτιο του 2025
Η επιτυχία αυτή συνοδεύεται και από σημαντική βαθμολογική ώθηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.