Αθλητισμος

Εμμανουήλ Καραλής: «Όταν φοράω τη φανέλα της Εθνικής τα πάω καλά»

Σε ποιον αφιερώνει το μετάλλιό του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εμμανουήλ Καραλής: «Όταν φοράω τη φανέλα της Εθνικής τα πάω καλά»
Εμμανουήλ Καραλής: «Όταν φοράω τη φανέλα της Εθνικής τα πάω καλά» © Eurokinissi

Εμμανουήλ Καραλής: Τι δήλωσε μετά το χάλκινο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - Σε ποιον αφιερώνει το μετάλλιό του

Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για τη δύναμη που του δίνει η φανέλα της Εθνικής, ενώ μετά τις δύο άκυρες προσπάθειές του τόνισε πως αγχώθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εμμανουήλ Καραλής στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν ξέρω, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, ήρθα ως επιλαχών, δεν είχα βλέψεις, ήθελα μια προσωπική επίδοση αλλά όποτε φοράω τη φανέλα της εθνικής πάω καλά. Όλα πάνε καλά. Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή και τον προπονητή μας που έχει κατάφερει αυτή την ομάδα να την κάνει μια οικογένεια. Όλοι έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους ενόψει του ανοικτού. Δεν έχω λόγια. Δεν πίστευα και εγώ στον εαυτό μου ερχόμενος εδώ. Μόνο η μητέρα μου πίστευε, οπότε της αφιερώνω το μετάλλιο. Οπότε όταν μια μητέρα πιστεύει στο γιο της είναι μεγάλη υπόθεση».

Τι δική της φωνή ακούσαμε σε κάποια στιγμή;

«Ναι, το πρώτο μετάλλιο σε Παγκόσμια διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό. Οπότε με στήριζε με κάθε τι».

Τι συνέβη σήμερα;

«Σήμερα είχα δυσκολίες τεχνικές με τους αγώνες και τη συνέπεια που έχω, μπορέσαμε να καταφέρουμε να ανεβούμε ψυχολογικά. Όταν είμαι χαρούμενος και χαίρομαι το αγώνισμα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Το επι κοντώ είναι τεχνικό αγώνισμα, έχω γίνει πιο γρήγορος οπότε αλλάζουν τα πράγματα. Αυτά τα δύο χρόνια που συνεργάζομαι με τον Χάρη Καραλή, τον προπονητή, μου έχουμε κάνει πολλές αλλαγές και ελπίζω να συνεχίσουμε ήρεμα».

Τι έγινε όταν είχες τις δύο άκυρες στην αρχή του αγώνα;

«Χέσ@@κα πάνω μου η αλήθεια είναι. Πρέπει να πάρεις πιο σκληρά κοντάρια και κατάφερα να πηδήξω με την τρίτη το άλμα».

Και τώρα από εδώ και πέρα;

«Να κάτσω να ηρεμήσω με την οικογένεια μου, να κάτσω να ξεκουραστώ γιατί έχω πολλούς αγώνες στον ανοικτό μέχρι το Ευρωπαϊκό και τους Ολυμπιακούς αγώνες».

Η υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου στον Εμμανουήλ Καραλή

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η ελληνική αποστολή έγινε αποδέκτης μίας θερμής υποδοχής.

Συγκεκριμένα, αθλητές και προπονητές της ελληνικής αποστολής είχαν κρυφτεί πίσω από ένα μπάνερ της διοργάνωσης και εμφανίστηκαν όλοι μαζί ξαφνιάζοντας τον πρωταθλητή του επί κοντώ.

Από την υποδοχή δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μίλτος Τεντόγλου, με τον οποίο τους συνδέει μακροχρόνια φιλία, που τον πήρε αγκαλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ