- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ντεμπούτο για την Ελίνα Τζένγκο στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων
Ξεκινάει την Κυριακή στο Ηράκλειο
Τζένγκο: Κάνει ντεμπούτο στο Χειμερινό Κύπελλο Ρίψεων - Ξεκινάει την Κυριακή στο Ηράκλειο
Ανοίγει την Κυριακή (25/2) στο Ηράκλειο, με τη διεξαγωγή του 9ου Χειμερινού Κυπέλλου Ρίψεων στο Παγκρήτιο και στο στάδιο Ελευθερίας, η «αυλαία» της θερινής σεζόν για τους αθλητές και τις αθλήτριες των ριπτικών αγωνισμάτων. Οι κορυφαίοι των ρίψεων θα συγκεντρωθούν στην Κρήτη και εκεί θα βρίσκεται και η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022 στον ακοντισμό, Ελίνα Τζένγκο. Η 21 ετών πρωταθλήτρια, η οποία διανύει το βασικό κύκλο της προετοιμασίας της, ενώ την περασμένη εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από ίωση, θα έχει την ευκαιρία για ένα καλό τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Ρίψεων (9-10 Μαρτίου).
«Η προπόνησή μου χαλάρωσε λίγο τώρα που αρρώστησα. Οι αγώνες είναι νωρίς φέτος και δεν υπάρχει περιθώριο να κόψουμε από τώρα προπόνηση. Στο χειμερινό κύπελλο στο Ηράκλειο θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε και να βελτιώσουμε κομμάτια της τεχνικής. Δεν έχουμε προετοιμαστεί για τη διοργάνωση της Κρήτης, αφού ο πρώτος μας δυνατός αγώνας για φέτος είναι το χειμερινό κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία» είπε η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ, η οποία έχει ατομικό ρεκόρ 65,81 μέτρα στο αγώνισμα από το Ευρωπαϊκό του 2022 στο Μόναχο.
Παράλληλα, η Τζένγκο αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό των αγώνων της για τον ανοιχτό στίβο, επισημαίνοντας: «Ο βασικός προγραμματισμός έχει γίνει, δεν έχουμε κλείσει ακόμη τα μίτινγκ που θα συμμετάσχω, ωστόσο, επειδή θα έχει πολλές διοργανώσεις σε μικρό χρονικό διάστημα, θα στοχεύσουμε επιλεκτικά τους αγώνες. Θεωρώ πως θα είμαι μέσα και στα Diamond League. Το διάστημα μέχρι τη Ρώμη είναι μικρό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είναι πολλοί οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα αφήσουν το Ευρωπαϊκό, για να πάνε απευθείας στους Ολυμπιακούς. Εγώ θέλω να είμαι στη Ρώμη και να διεκδικήσω ένα μετάλλιο και στη συνέχεια φυσικά να διεκδικήσω μια καλή παρουσία και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η χρονιά είναι δύσκολη, ωστόσο θεωρώ πως με καλό προγραμματισμό και δίχως απρόοπτα όλα εξελιχθούν όπως τα έχουμε προγραμματίσει».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά οι αγώνες του «τριφυλλιού»
Αναλυτικά οι αγώνες των Πειραιωτών
Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια των κιτρινόμαυρων
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Στο πλευρό του βρέθηκε και η σύντροφός του, Άσλιν Κάστρο
Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής μετάδοσης δεν έκανε καμία αναφορά στην προσωπική του απώλεια
Η Αμερικανίδα τενίστρια πήρε το εισιτήριο για τους «8» και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Από τους πανηγυρισμούς...στην απόλυτη απογοήτευση πέρασε ο Σιρ Ντέιβιντ Μπέκαμ
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι είπε ο Άγγλος αστέρας
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Και όμως δεν είναι προϊόν ΑΙ
«Ποτέ δεν ήθελα να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Μαραντόνα και ξέρω ότι με αγαπούσε»
Η ανάρτηση με τη σύζυγό του Μαράια και θρυλική συνάντηση με τον Μικ Τζάγκερ
Με το γκολ που πέτυχε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Λαουτάρο Μαρτίνες υπέγραψε τη μεγάλη ανατροπή της Αργεντινής
Kίνδυνος τιμωρίας από τη FIFA
Μια ιστορική ανατροπή, ο Λιονέλ Μέσι και η ποδοσφαιρική Νέμεσις
Τι δήλωσε μετά την πρόκρισή της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.