Αθλητισμος

Ολυμπιακός: Ο Πίτερς ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια

Έναντι 1,3 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός: Ο Πίτερς ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια
Ολυμπιακός: Ο Πίτερς ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια © Eurokinissi

Ολυμπιακός: Ο Πίτερς ανανέωσε για δύο ακόμη χρόνια - Έναντι 1,3 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο

Ο Ολυμπιακός επέκτεινε την συνεργασία του με τον Αλεκ Πίτερς για δύο ακόμη σεζόν και έτσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας κράτησε έναν από τους βασικούς του πρωταγωνιστές.

Η ΚΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Πίτερς με ένα tweet με τον Αμερικανό να ακούγεται να λέει καλημέρα και στη συνέχεια να υπογράφει ένα συμβόλαιο.

Ακόμη, δημοσίευσε βίντεο με τον Πίτερς, τη σύζυγό του και το μωράκι τους να περπατούν στο ΣΕΦ και να τη ρωτάει αν θέλει να βλέπει την ίδια θέα για δύο ακόμη χρόνια με αυτήν να απαντά θετικά. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε συζητήσεις το τελευταίο διάστημα οι οποίες δεν ήταν μεγάλης διάρκειας αφού και οι δύο ήθελαν να συνεχίσουν μαζί.

Ο Πίτερς πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν και οι Αγγελόπουλοι αντάμειψαν τον Πίτερς με το νέο συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026 και προβλέπει σημαντική οικονομική αύξηση αφού υπέγραψε για 1,3 εκατομμύρια τον χρόνο.

Τη φετινή σεζόν ο Πίτερς στο επίπεδο της Euroleague έχει κατά μέσο όρο 14,3 πόντους (54.8% στο τρίποντο) με 5,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ σε 26:46 λεπτά εντός παρκέ. Στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League μετράει 14,1 πόντους (51.6% στο τρίποντο) ενώ παράλληλα μαζεύει 6,2 ριμπάουντ και μοιράζει 2 ασίστ σε 26,4 λεπτά συμμετοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ