Αθλητισμος

Ναδάλ: Τι απάντησε για τα σενάρια απόσυρσής του

Το εγκώμιο του Τζόκοβιτς έπλεξε ο Ισπανός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
nadal

Ναδάλ: Τι απάντησε για τα σενάρια απόσυρσής του - Το εγκώμιο του Τζόκοβιτς έπλεξε ο Ισπανός

Ο Ραφαέλ Ναδάλ δήλωσε ότι το Roland Garros και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, είναι οι βασικοί στόχοι του για το 2024, επισημαίνοντας πως δεν έχει αποφασίσε εάν εφέτος θα «κρεμάσει την ρακέτα του».

«Δεν έχω αποφασίσει 100%. Δεν ξέρω ποιές διοργανώσεις μου έχουν απομείνει για να παίξω, υποθέτω ότι δεν είναι πολλές, αλλά δεν μπορώ να είμαι βέβαιος», σχολίασε ο ισπανός πρωταθλητής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο La Sexta και πρόσθεσε:

«Ίσως σε τρεις μήνες να είμαι καλά στην υγεία μου, θα το απολαύσω και θα θέλω να συνεχίσω. Αλλά δεδομένου του ιστορικού μου, είναι δύσκολο για εμένα να οραματισθώ αυτό το σενάριο. Η αίσθηση μου είναι ότι δεν έχω πολλά τουρνουά να παίξω. Ασφαλώς και το Roland Garros είναι ένας από τους στόχους μου. Θα ήθελα επίσης να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ναδάλ: «Ο καλύτερος στην ιστορία ο Τζόκοβιτς»

Ερωτηθείς για τον μεγάλο του αντίπαλο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ράφαελ Ναδάλ παραδέχθηκε ότι τον θεωρεί τον καλύτερο παίκτη στην Ιστορία:

«Οι αριθμοί λένε ναι, για εμένα είναι ναι. Υπάρχουν στιγμές απογοήτευσης, που ο Νόβακ σπάει τη ρακέτα του, αλλά αμέσως μετά είναι έτοιμος να παίξει ξανά 100% και αυτό είναι το καλύτερο που έχω δει».

Παράλληλα, ο Ναδάλ επαίνεσε και τον νεαρό συμπατριώτη του, Κάρλος Αλκαράθ: «Διαθέτει όλα τα συστατικά για να πετύχει μια απίστευτη καριέρα», ενώ ως λάτρης της Ρεάλ Μαδρίτης και του ποδοσφαίρου, ο Ισπανός τενίστας, σχολίασε: «Φυσικά θα ήθελα να δω τον Μπαπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ