Αθλητισμος

Άρχισε η δίκη του Ντάνι Αλβες στην Βαρκελώνη

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άρχισε η δίκη του Ντάνι Αλβες στην Βαρκελώνη

Ντάνι Αλβες: Άρχισε η δίκη του στην Βαρκελώνη - Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή

Η δίκη του Βραζιλιάνου σταρ του ποδοσφαίρου, Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται από νεαρή γυναίκα ότι τη βίασε σε νυχτερινό κέντρο το Δεκέμβριο του 2022, άρχισε σήμερα στο δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Ο 40χρονος πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος έχει φορέσει 126 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή κοντά στην Βαρκελώνη.

Η εισαγγελία ζήτησε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Ντάνι Άλβες: Η εισαγγελία ζήτησε ποινή εννέα ετών

Με φυλάκιση εννέα ετών κινδυνεύει ο Ντάνι Άλβες, με βάση την εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση βιασμού για την οποία κατηγορείται.

Ο Βραζιλιάνος άλλοτε διεθνής ποδοσφαιριστής παραμένει από τον Ιανουάριο προφυλακισμένος, σε αναμονή για τον ορισμό της δίκης του με την κατηγορία του βιασμού μίας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό μαγαζί της Βαρκελώνης.

Η εισαγγελική πρόταση περιλαμβάνει επίσης αποζημίωση του θύματος με ποσό 150.000 ευρώ και απαγόρευση στον Ντάνι Αλβες να την πλησιάσει.

Καταγγελία και από την πρώην σύζυγό του

Ο Ντάνι Αλβες παραμένει προφυλακισμένος εδώ και σχεδόν έναν χρόνο, κατηγορούμενος για βιασμό μία νεαρής σε νυκτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Έκτοτε, ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει... εγκαταλειφθεί από αρκετούς συγγενείς και κυρίως από την σύντροφό του, Τζοάνα Σανθ, η οποία έδωσε τέλος στην σχέση τους κατά την διάρκεια της φυλάκισής του. Παράλληλα, η πρώην σύζυγός του, Ντινόρα Σαντάνα, υποστήριζε εδώ και καιρό τον Αλβες, κάτι όμως που πλέον, φαίνεται πως δεν ισχύει, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί από τον διεθνή άσο.

Σε σχετικό δημοσίευμα, η ισπανική εφημερίδα «As», αποκαλύπτει ότι η Σαντάνα κατέθεσε και καταγγελία εναντίον του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να τον αποτρέψει από το να μιλήσει και να έλθει σε επαφή με τα δύο τους παιδιά, Βικτώρια και Ντάνιελ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Σαντάνα είχε εγκατασταθεί μαζί με τα παιδιά στην Ισπανία και μάλιστα είχε κάνει βήματα για να πάνε σχολείο, αφού αυτό το ενδεχόμενο θα μπορούσε να διευκολύνει το αίτημα του Αλβες για αποφυλάκιση. Ομως ο δικαστής που εξέτασε την υπόθεση δεν το έλαβε υπ' όψιν ως στοιχείο. Μετά από αυτή την απόφαση, η πρώην σύζυγός του Αλβες, ένιωσε ότι χρησιμοποιήθηκε από τους δικηγόρους του παίκτη, οι οποίοι την είχαν συμβουλεύσει τι να πει και έτσι αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία.

«Τα παιδιά του δεν τον έχουν δει από τις 6 Μαΐου. Από τότε δεν θέλει να μάθει τίποτε για εμάς. Αυτά είναι τα παιδιά του. Όλα αυτά οφείλονται στο γεγονός ότι η γυναίκα του πληγώθηκε πολύ από την απιστία του και ήθελε να τον αφήσει. Κανείς δεν μπορούσε να τον υπερασπισθεί, ποιος θα τον υπερασπιζόταν; Η οικογένειά του; Δεν έχει αξιοπιστία. Μετά, μου είπαν να τον υπερασπισθώ. Παίρνω φάρμακα και για εμένα είναι νεκρός. Αυτό που θέλω είναι να με αφήσει ήσυχη και να αφήσει ήσυχα τα παιδιά. Αφήστε τον να τακτοποιήσει τη ζωή του. Οσο πιο γρήγορα βγει από τη φυλακή, τόσο καλύτερα θα ζήσουν τα παιδιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σαντάνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ