- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντετοκούνμπο: «Σημαντική η στάση των συμπαικτών μου απέναντι στον Σέξτον»
Η πρώτη αντίδραση μετά το τέλος του αγώνα με τους Τζαζ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι είπε για το περιστατικό με τον Σέξτον - Η πρώτη αντίδραση μετά το τέλος του αγώνα με τους Τζαζ
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καθοριστικός αλλά οι Τζαζ επικράτησαν των Μπακς με 123-108. Πέραν της ήττας, όμως, το συμβάν που ξεχώρισε ήταν η σύρραξη που προκλήθηκε μετά το χτύπημα του Σέξτον.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης για την υποστήριξη των συμπαικτών του στο χτύπημα του Κόλιν Σέξτον.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:
«Εκτιμώ που οι συμπαίκτες μου με υποστήριξαν. Δεν ξέρω αν με βρήκε με τον ώμο ή τον αγκώνα, απλώς ένιωθα κάτι να με χτυπά στο πρόσωπο. Μετά δεν είδα τι έγινα, ήμουν στο παρκέ. Πρέπει ο ένας να στηρίζει τον άλλο, σε νίκες ή σε ήττες. Είναι σημαντικό για μας.
Όταν παίζεις σε διαδοχικές μέρες ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, το πρόγραμμα δεν βοηθά. Είχαμε μια πτήση δυόμισι ωρών μεταξύ των αγώνων, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φροντίζουμε το σώμα μας. Δεν νομίζω πως ήταν θέμα ενέργειας, πάντως, απλώς χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ σε αντίθεση με τους Τζαζ που έβαλαν κάποια μεγάλα σουτ, με τον Μάρκανεν και τον Ολίνικ.
Προσθέτουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, όλοι βλέπουν ότι κάνουμε μια νέα προσπάθεια και υπάρχει μια αισιοδοξία. Όλα τα παιδιά παίζουν πιο δυνατά, αλλά ίσως μας λείπει λίγο η ενέργεια κάποιες φορές. Όμως δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αυτή τη στιγμή βελτιωνόμαστε σε πολλά πράγματα και όταν θα είμαστε καλά σωματικά και προετοιμασμένοι όπως θέλουμε, όλα θα είναι καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά. Πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλά, πάμε προς τη σωστή κατεύθυνση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιβεβαίωσε ξανά τη σταθερή παρουσία του στην παγκόσμια ελίτ του επί κοντώ
Με ιδανικό τρόπο έκλεισε η χρονιά για τον Εμμανουήλ Καραλή
Κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο νεοσύστατο Ultimate Championship
Οι Σέρβοι παρουσίασαν σαφώς βελτιωμένη εικόνα συγκριτικά με το παιχνίδι της Κρήτης
Δείτε την ανάρτηση της ομάδας
Η αντίδραση του Ultimate Championship
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο ήταν ο πρώτος σκόρερ των πρασίνων με 14 πόντους
O Βασίλης Σπανούλης βγάζει τα πρώτα συμπεράσματα
Τι ισχύει για τις θέσεις τους
Η online ψηφοφορία για το Golden Boy Web Fans Award 2026 έχει ανοίξει επίσημα για το κοινό
Ποιες ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους
θΘα παραμείνει εκτός δράσης για τη Μπορούσια Ντόρτμουντ αυτή την εβδομάδα για τον αγώνα κόντρα στην Πάντερμπορν
Ο Manolo ολοκληρώνει μια ονειρική χρονιά, έχοντας εκτοξεύσει το πανελλήνιο ρεκόρ στα 6.20μ.
Όλα τα τέρματα της τρίτης βραδιάς της πρώτης αγωνιστικής
Όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας χαμογελαστός μετά το χειρουργείο του
Οι συμπαίκτες του στην Άρσεναλ τον φωνάζουν με όποια ελληνική λέξη γνωρίζουν
«Ελληνικό μεγαλείο» έγραψε στη σχετική ανάρτησή της η European Athletics
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.