Αθλητισμος

Ιστορική πρόκριση για την Μέιντστοουν της 6ης κατηγορίας στο FA Cup

Η ομάδα με τους ημιεπαγγελματίες παίκτες απέκλεισε την Ίπσουιτς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιστορική πρόκριση για την Μέιντστοουν της 6ης κατηγορίας στο FA Cup
Ιστορική πρόκριση για την Μέιντστοουν της 6ης κατηγορίας στο FA Cup © YouTube Screenshot

Μέιντστοουν: Ιστορική πρόκριση για την ομάδα της 6ης κατηγορίας στο FA Cup - Η ομάδα με τους ημιεπαγγελματίες παίκτες απέκλεισε την Ίπσουιτς

Η Μέιντστοουν Γιουνάιτεντ παραμένει στα ουράνια. Η ομάδα της επαρχίας του Κεντ, με τους ημιεπαγγελματίες παίκτες, που αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα (6η κατηγορία της Αγγλίας!), νίκησε μέσα στην έδρα της Ιπσουϊτς με 2-1, στο πλαίσιο του 4ου γύρου του FA Cup, και πήρε την ιστορική πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η γηπεδούχος είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα τη σεζόν 1961-62 και πλέον αγωνίζεται στην Championship (2η κατηγορία της χώρας). Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η Ιπσουϊτς είναι φέτος στη 2η θέση της βαθμολογίας και διεκδικεί με αξιώσεις την επιστροφή της στην Premier League!

Maidstone United Shock Football! | Ipswich Town 1-2 Maidstone United | Emirates FA Cup 2023-24

Οι οπαδοί της Μέιντστοουν συνεχίζουν να πανηγυρίζουν για τη μεγάλη επιτυχία, με τον τεχνικό της ομάδας, Τζορτζ Ελοκόμπι, να μιλά για «ένα πραγματικό θαύμα».

Η ομάδα στην επόμενη φάση θα παίξει, και πάλι εκτός έδρς, με την Κόβεντρι ή τη Σέφιλντ Γουένστεϊ, που αγωνίζονται και οι δύο στην Championship, και οι οπαδοί της ελπίζουν σ' ένα ακόμη ποδοσφαιρικό θαύμα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ