Αθλητισμος

Αποχαιρετά τον Κλοπ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς: Σε ευχαριστούμε για όλα θα μας λείψεις

Το αντίο του «Βασιλιά» στον Γερμανό προπονητή

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποχαιρετά τον Κλοπ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς: Σε ευχαριστούμε για όλα θα μας λείψεις
© EPA/ETIENNE LAURENT SHUTTERSTOCK OUT

Γιούργκεν Κλοπ: Το αντίο του ΛεΜπρόν Τζέιμς στον Γερμανό προπονητή

Ο αντίκτυπος της απόφασης του Γιούργκεν Κλοπ να αποχωρήσει απ’ τον πάγκο της Λίβερπουλ στο φινάλε της εφετινής σεζόν, πέρασε γρήγορα (και) στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου ο Γερμανός τεχνικός είχε κι έχει έναν πολύ μεγάλο «θαυμαστή»: Τον ΛεΜπρον Τζέιμς.

Ο σούπερ σταρ των Λέικερς και «μύθος» του NBA είναι φανατικός φίλος των «reds», αλλά και μικρομέτοχος της ομάδας, καθώς έχει αγοράσει εδώ και λίγα χρόνια ένα μετοχικό μερίδιο του αγγλικού κλαμπ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyorc0lqq5dl)

Με το που γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Κλοπ, λίγες ώρες πριν ο Γερμανός τεχνικός παραχωρήσει τη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε τους λόγους της αποχώρησής του, ο ΛεΜπρον Τζέιμς ανέβασε ένα προσωπικό μήνυμα στα social media, ευχαριστώντας από καρδιάς τον προπονητή της Λίβερπουλ.

«Ευχαριστώ για όλα. Είσαι ένας απίστευτος προπονητής, δε θα ξεχαστείς ποτέ και πιο σημαντικό You 'll never walk Alone. Θα μας λείψεις», έγραψε ο «βασιλιάς» για τον Κλοπ, δείχνοντας τον απόλυτο σεβασμό του.

Παγκόσμιο «σοκ» η αποχώρηση του Κλοπ από τη Λίβερπουλ 

Κεραυνός εν αιθρία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς ο Γιούρκεν Κλοπ με μήνυμα του στα social media της Λίβερπουλ αποκάλυψε πως στο τέλος της σεζόν θα μπει αντίο στους «κόκκινους».

«Ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την θέση του ως προπονητής της Λίβερπουλ στο τέλος της σεζόν και έχει ενημερώσει την διοίκηση για την επιθυμία του να αφήσει την θέση του το καλοκαίρι», αναφέρει η ανακοίνωση της Λίβερπουλ.

Δείτε το βίντεο που ο Γιούργκεν Κλοπ γνωστοποιεί την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «reds» το καλοκαίρι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ